Zobacz wyniki ankiety: Na kogo będziesz głosował w wyborach do sejmu

Głosujących
103. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 273

Wątek: Sondaz wyborczy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    A jak któryś by wziął nóż bez Twojej wiedzy, to świadczy to o Tobie?
    Tomasz, bronisz beznadziejnej sprawy.
    Dla mnie, a myślę, że nie jestem odosobniony w tej opinii, polityk poza kwalifikacjami merytorycznymi powinien:
    1) Być skuteczny. A co my tu widzimy? Naszego bohatera usiłuje zamordować członek najbliższej rodziny. Z partii, którą zakładał, wyrzucają go z wielkim hukiem. Przecież to żywy obraz największego nieudacznika!
    2) Mieć jakąś klasę. A to spadaj gnoju tejże bynajmniej nie dowodzi,
    3) Jeśli już nie ma klasy, to niech chociaż będzie na tyle sprytny, aby opier*** tego biednego dziennikarza, kiedy nikt tego nie słyszy, ani nie widzi. Ale gdzież tam - nie lepiej w świetle kamer i przy włączonych mikrofonach?
    Podsumowując - czarna rozpacz.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Tomasz, bronisz beznadziejnej sprawy.
    Dla mnie, a myślę, że nie jestem odosobniony w tej opinii, polityk poza kwalifikacjami merytorycznymi powinien:
    1) Być skuteczny. A co my tu widzimy? Naszego bohatera usiłuje zamordować członek najbliższej rodziny. Z partii, którą zakładał, wyrzucają go z wielkim hukiem. Przecież to żywy obraz największego nieudacznika!
    1. Nie znam oficjalnej wersji historii z nożem. Tylko plotki rozpowszechniane przez osoby trzecie (BTW. Szkoda, że tak źle oceniasz również ks. Popiełuszkę...). Ani razu nie został wyrzucony z partii. Co do skuteczności politycznej: mając 3 osobowe koło w parlamencie przeforsował słynną Uchwałę Lustracyjną... To chyba nieźle.

2) Mieć jakąś klasę. A to spadaj gnoju tejże bynajmniej nie dowodzi,
    3) Jeśli już nie ma klasy, to niech chociaż będzie na tyle sprytny, aby opier*** tego biednego dziennikarza, kiedy nikt tego nie słyszy, ani nie widzi. Ale gdzież tam - nie lepiej w świetle kamer i przy włączonych mikrofonach?
    Podsumowując - czarna rozpacz.
    Akurat JKM ma sporo wyższą kulturę osobistą niż konkurenci. A w telewizji nawet z Leppera mogą zrobić eleganta. Rzeczywiście zachowanie niezbyt rozsądne, ale dla mnie absolutnie nie dyskwalifikujące.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uprawnienia umieszczania postów