Sondaz wyborczy

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • asterix
    Uzależniony
    • 2005
    • 793

skrajnie lewa strona UW x=-0.3, y=0,3

Czyli jestem bardziej stabilny niz muflon hrhhrhrhrh
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• asterix
      Uzależniony
      • 2005
      • 793

brakowalo mi opcji "ZABIĆ RYDZYKA!"
      Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

kurczę, wyszło mi, że jestem umiarkowany, i sam sie zdziwiłem . Nie zapamiętałem liczb ale x było chyba 2 , a y gdzieś w połowie wykresu PO 8) .
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• asterix
          Uzależniony
          • 2005
          • 793

liczb nie ma przyjelismy zalozenie, iz zakres x lub y to -1 0 +1

Komentarz

• thorin
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1990

Zamieszczone przez Kubaman
            kurczę, wyszło mi, że jestem umiarkowany, i sam sie zdziwiłem . Nie zapamiętałem liczb ale x było chyba 2 , a y gdzieś w połowie wykresu PO 8) .
            Zamieszczone przez asterix

takie spedzajace licealistom sen z powiek wykresy
            bardzo to zreszta spontanicznie przyjete

Komentarz

• KuchateK
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 4895

brakowalo mi opcji "ZABIĆ RYDZYKA!"
              A gdzie "Balcerowicz musi odejsc!" ?
              ...

Komentarz

• Il fuoco
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1025

jak zwykle od Il fuoco na rozluźnienie:

| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

To troche zmieniliście oryginalny układ odniesienia wprowadzony przez Thorina, który był +/- 10.

PS. Ja tam nie wierze, że PO w działaniach praktycznych zasłuży na tak wysokie miejsce na osi Y. A PiS stanowczo powinien leżeć pod osią (sama nazwa: Prawo i Socjalizm )
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                  Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• thorin
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1990

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                    To troche zmieniliście oryginalny układ odniesienia wprowadzony przez Thorina, który był +/- 10.

PS. Ja tam nie wierze, że PO w działaniach praktycznych zasłuży na tak wysokie miejsce na osi Y. A PiS stanowczo powinien leżeć pod osią (sama nazwa: Prawo i Socjalizm )
                    nadszedl wieczor czas na ostre tematy? co powiecie na temat "odwagi" kaczora ? moze ja mam jakies przeswity ale wydawalo mi sie ze w lato lecialy spoty pisu (kurcze jak to z angielska przeczytac - PIS(s) to brzmi jeszcze gorzej ) tracily juz nacjonalizmem (chodzi mi o spot w ktorym pokazano pare homoseksualistow, spot mial raczej pejoratywna wymowe) boje sie takiego kandydata na prezydenta ktory pragnie zaczac zmiany od przemianowania III RP na IV RP a w spotach poniza jakas mniejszosc lub grozi ograniczeniem jej praw... wydaje mi sie, ze gdzies juz z czyms podobnym w ksiazkach sie zetknalem...

EDIT:

aha moja nomenklatura bedzie zrozumiala chyba tylko dla matematykow ja nie kladlem swojego punktu okreslajac w ktorej jest on cwierci i jaka wartosc cosinusa przyjmuje biorac za punkt odniesienia literke ''O'' okreslilem dalej gdzie moj punkt wedle ukladu wspolrzednych sie znajduje, matematyk ze mnie zaden, ale tyle kochana pani profesor mi do glowy wbila cudem puszczajac z klasy do klasy
                    Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• Tomasz Golinski
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 8623

Mniejszości praw nie mają. Większości praw nie mają. Prawa mają ludzie.

Właśnie oglądam sobie film "Nocna Zmiana". Był dołączony dziś do Naszego Dziennika. Polecam wszystkim.
                      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• Tomasz Golinski
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 8623

Zachęcam zwłaszcza zwolenników Tuska i PO do obejrzenia tego filmu. Tutaj jedna klatka z narady obalającej gabinet Olszewskiego:

Przypomnę tylko, że autorem uchwały lustracyjnej był Korwin-Mikke
                        http://www.nocnazmiana.pl/images/zdjecia/klatki_021.jpg

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

Mniejszości praw nie mają. Większości praw nie mają. Prawa mają ludzie.
                          wlasnie, zapedzilem sie w ich wlasny polityczny jezyk, "people are equal"...

Zachęcam zwłaszcza zwolenników Tuska i PO do obejrzenia tego filmu. Tutaj jedna klatka z narady obalającej gabinet Olszewskiego:

Przypomnę tylko, że autorem uchwały lustracyjnej był Korwin-Mikke
                          http://www.nocnazmiana.pl/images/zdjecia/klatki_021.jpg
                          bylo cos o tym w spocie korwina mikke, gadal o tym ze nie chca tego puscic w publicznej TV, tez mignela mi tam twarz lidera PO... zastanawiam sie tylko co to za awantura ze nie leci w publicznej TV ? Jak to jest, prowokacja w stylu PPN i Bubla ? czy raczej rzeczowy dokument ? niestety nie znam kioskow u siebie z naszym dziennikiem, predzej wskazalbym te z "faktami i mitami"

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

To są tylko materiały archiwalne. Praktycznie zero komentarza. Postaram się dziś krótkie .avi resume zmontować (mam nadzieje, że nie pójdę za to do więzienia).

Jest Kuroń z pianą na ustach ubliżający Macierewiczowi, za opublikowanie agentów. Jest Wałęsa cały rozedrgany: "Ja nie mogę pozwolić, żeby jutro Oni weszli do biura!". Jest Tusk, mężnie wspierający Wałęse i Moczulskiego przy zmianie rządu. Jest i biedny Pawlak z zadanie opanowania przez noc MSW i MON oraz oczyszczenia UoP.

Komentarz

• Tomasz Golinski
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 8623

Zamieszczone przez Jurek Plieth
                              Nie mówiąc i o tym, co nja własne oczy i uszy widziałem i słyszałem kilka dni temu w telewizorni, jak to dziennikarza TVN potraktował per spadaj gnoju
                              Chyba wreszcie wiem, o co chodziło. Zainteresowanych odsyłam do:
                              Najwyższy CZAS! Najnowsze informacje z Polski, Europy i Świata. Wolnościowe spojrzenie, bez poprawności politycznej

Komentarz

• KuchateK
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 4895

Ja z powodu mojej lokacji sie chetnie pisze na avi.
                                ...

Komentarz

Pracuję...
                                X