Zobacz wyniki ankiety: Na kogo będziesz głosował w wyborach do sejmu

Głosujących
103. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 5 z 28 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 273

Wątek: Sondaz wyborczy

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja widzę jedno proste rozwiązanie: głosujcie na rząd Samoobrona + LPR. Lepiej nie będzie, ale na pewno będzie śmieszniej :-) A po dwóch latach bankructwo, rewolucja i... na pewno nie będzie gorzej.

(wiem, łatwo mi mówić siedząc sobie w szwajcarskim ciepełku...)

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    (wiem, łatwo mi mówić siedząc sobie w szwajcarskim ciepełku...)
    wyjales mi to z ust

i... na pewno nie będzie gorzej.
    co 4 lata mowia tak samo
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Domyślnie

Brakuje jednej opcji w ankiecie : APP Racja.
    Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Tomasz, bronisz beznadziejnej sprawy.
    Dla mnie, a myślę, że nie jestem odosobniony w tej opinii, polityk poza kwalifikacjami merytorycznymi powinien:
    1) Być skuteczny. A co my tu widzimy? Naszego bohatera usiłuje zamordować członek najbliższej rodziny. Z partii, którą zakładał, wyrzucają go z wielkim hukiem. Przecież to żywy obraz największego nieudacznika!
    1. Nie znam oficjalnej wersji historii z nożem. Tylko plotki rozpowszechniane przez osoby trzecie (BTW. Szkoda, że tak źle oceniasz również ks. Popiełuszkę...). Ani razu nie został wyrzucony z partii. Co do skuteczności politycznej: mając 3 osobowe koło w parlamencie przeforsował słynną Uchwałę Lustracyjną... To chyba nieźle.

2) Mieć jakąś klasę. A to spadaj gnoju tejże bynajmniej nie dowodzi,
    3) Jeśli już nie ma klasy, to niech chociaż będzie na tyle sprytny, aby opier*** tego biednego dziennikarza, kiedy nikt tego nie słyszy, ani nie widzi. Ale gdzież tam - nie lepiej w świetle kamer i przy włączonych mikrofonach?
    Podsumowując - czarna rozpacz.
    Akurat JKM ma sporo wyższą kulturę osobistą niż konkurenci. A w telewizji nawet z Leppera mogą zrobić eleganta. Rzeczywiście zachowanie niezbyt rozsądne, ale dla mnie absolutnie nie dyskwalifikujące.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

tak jak pisze Tomek
    głosuj na polityków, którzy nie byli przy korycie.
    tylko pamietajcie ze nie jest wazne czy sie stoi przy korycie czy kawelek dalej wazne jest to jak dlugi ma sie ryj :-)

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ja widzę jedno proste rozwiązanie: głosujcie na rząd Samoobrona + LPR. Lepiej nie będzie, ale na pewno będzie śmieszniej :-) A po dwóch latach bankructwo, rewolucja i... na pewno nie będzie gorzej.
    Pod warunkiem, że wtedy trafi nam się Pinochet, a nie jakiś Guevara czy inny Jaruzelski.

Oczywiście taką sytuacje mielismy w latach 80-89 i gorzej rzeczywiście nie jest.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

A co do JKM... dla mnie to pomylka genetyczna zaglada ludzkosci! jesli w jednym z wywiadow slysze pytanie: Co by pan zrobil z protestujacymi a JKM odpowiada ze rozdal by Policji ostra amunicje to sie zastanawiam jak ten czlowiek moze sobie spojrzec w twarz i chcialby rzadzic krajem...

Miasto
    Białystok

Domyślnie

A co, Twoim zdaniem, należy zrobić z ludzmi, którzy rzucają kamieniami w policję? Demolują miasto? Czy należy ich traktować jak bydło czy jak ludzi?

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    JKM odpowiada ze rozdal by Policji ostra amunicje
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    A co, Twoim zdaniem, należy zrobić z ludzmi, którzy rzucają kamieniami w policję? Demolują miasto? Czy należy ich traktować jak bydło czy jak ludzi?
    Rozumiem że to generalnie kretyni ale żeby ostrą amunicją traktować to już chyba przesada.
    Nie sądzisz?
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie, nie przesada. Należy ogłosić, że za 10 minut zacznie się strzelać, o ile się nie rozejdą. A następnie to zrobić. I koniec. Na tym polega traktowanie ludzi, jak odpowiedzialnych jednostek. I właśnie należy tak zrobić dlatego, że w większości to nie są kretyni.

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 5 z 28 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów