Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Pytanie o lampę

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Że co? Metz robił lampy błyskowe jak Canona nie było na świecie. W świecie lamp błyskowych Metz jest naprawdę numerem 1 i to z dużym odstępem przed innymi.
    Czy mógłbyś polecić jakiegoś Metz`a w podobnym przedziale cenowym i o podobnych parametrach? Chciałabym, żeby to był przemyślany zakup Nawiasem mówiąc to już sama nie wiem czy kupić jakąś tanią lampę, żeby po prostu była na początek i z czystym sumieniem później zakupić jakąś lepszą a tą odstawić na półkę czy dozbierać i od razu kupić lepszą? Zaznaczam, że nie zajmuję się fotografią zawodowo lecz traktuję ją raczej jako hobby a na początku przygody z lustrzanką chcę się po prostu czegoś nauczyć

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aloevera Zobacz posta
    Czy mógłbyś polecić jakiegoś Metz`a w podobnym przedziale cenowym i o podobnych parametrach? Chciałabym, żeby to był przemyślany zakup Nawiasem mówiąc to już sama nie wiem czy kupić jakąś tanią lampę, żeby po prostu była na początek i z czystym sumieniem później zakupić jakąś lepszą a tą odstawić na półkę czy dozbierać i od razu kupić lepszą? Zaznaczam, że nie zajmuję się fotografią zawodowo lecz traktuję ją raczej jako hobby a na początku przygody z lustrzanką chcę się po prostu czegoś nauczyć
    odbiegliśmy trochę od tematu bo szukam nieco tańszej lampy niż dinderi więc ponawiam swoje pytanie. Do wszystkich :-D

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aloevera Zobacz posta
    odbiegliśmy trochę od tematu bo szukam nieco tańszej lampy niż dinderi więc ponawiam swoje pytanie. Do wszystkich :-D
    Jeśli używasz amatorsko i nie masz wielkich wymagań, to tak, jak pisali - kup tego Nissina lub Canona 420EX. Będziesz zadowolona.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeszcze raz ogromnie dziękuję wszystkim, trochę mi się rozjaśniło

Uprawnienia umieszczania postów