Z logicznego punktu widzenia masz absolutna racje. Ale z perspektywy dobrego wychowania wyglada to tak jak Sergiusz chcialby mnie osmieszyc ujawniajac to ze prosilem go o komentarz do moich beznadziejnych zdiecna priv, nie wiem...Moze tylko ja to tak widze, coz. W kazdym badz razie dziekuje za zainteresowanie, jego brak jest duzo gorszy niz najgorsze komentarze.![]()
Pewnie jak bym chciał cię ośmieszyć to bym to zrobił albo nie zaglądał do wątku i nie pisał posta. Czyli prędzej to drugie. Moja wypowiedź nie miała na celu ośmieszania kogokolwiek i jeśli została tak odebrana to przepraszam autora zdjęć. Wychodzę z założenia, że nie tylko do mnie pisałeś na PW i liczyłem, że ktoś jeszcze poza mną się pojawi z komentarzem ale widać się myliłem. Na przyszłość zawsze możesz zamiast pisać na PW skorzystać z mojej maszyny. Co prawda jest jeszcze w testach ale spróbować warto. http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=472
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Mi jednak brak klimatu, który powinien być zdecydowanie. Bywam każdego roku na frankfurt market w Birmingham i jest niesamowicie ładnie i ten klimat, którego nic nie zabije... No może jednak Ty zabiłeś, albo raczej nic ponad przeciętnego nie zrobiłeś z tego tematu, bo zdjęcia są ot tak zwykłe. W każdym bądź razie wykorzystać mógłbyś te wszystkie światełka i GO, a także całą otoczkę świątecznego klimatu i ludzi od których czuć ciepło![]()