Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: [Macky Bucon] Leeds, West Yorkshire, Uk

Ołówek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Wiesz, prosisz mnie na PW abym skomentował zdjęcia. OK nie ma problemu. Ale weź pod uwagę, że ja zatrzymuję się w wątkach gdzie albo coś jest zupełnie zwalone a autor napina się na mistrzostwo świata i okolic lub w wątkach, w których są same rodzynki gdzie napawam się ich pięknem i zostawiam bez komentarza. Bez komentarza też pozostawiam zdjęcia nijakie a takie są w Twoim wątku. Zaglądałem tu wcześniej. Sądząc po stopce masz naprawdę wypasiony sprzęt i przestań szukać sensacji tylko pokaż jak żyją ludzie w Twojej okolicy, jadą do roboty, pracują, odpoczywają, śmieją się lub płaczą. Pokaż budynki, parki, autobusy i taksówki. Cokolwiek, może być i klatka schodowa lub winda w Twoim domu. Coś na czym można zaczepić oko. Wtedy pojawię się znowu.

Pozdrawiam!
    Skoro ktoś prosi Cie na PW o komentarz zdjęć to po co odpisujesz mu na forum publicznym?

Zdjęcia, faktycznie jak na sprzęt wymieniony w stopce nie powalają, chociaż miło się je ogląda. Czekam na więcej.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ołówek Zobacz posta
    Skoro ktoś prosi Cie na PW o komentarz zdjęć to po co odpisujesz mu na forum publicznym?
    Skąd wiesz czy autor zdjęć prosi na PW o komentarz też na PW, czy może o komentarz zdjęć ale w wątku z nimi?

Dopiero zaczyna Awatar Macky Bucon
    Miasto
    BA Lens Based Media Study

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Skąd wiesz czy autor zdjęć prosi na PW o komentarz też na PW, czy może o komentarz zdjęć ale w wątku z nimi?
    Z logicznego punktu widzenia masz absolutna racje. Ale z perspektywy dobrego wychowania wyglada to tak jak Sergiusz chcialby mnie osmieszyc ujawniajac to ze prosilem go o komentarz do moich beznadziejnych zdiecna priv, nie wiem...Moze tylko ja to tak widze, coz. W kazdym badz razie dziekuje za zainteresowanie, jego brak jest duzo gorszy niz najgorsze komentarze.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pewnie jak bym chciał cię ośmieszyć to bym to zrobił albo nie zaglądał do wątku i nie pisał posta. Czyli prędzej to drugie. Moja wypowiedź nie miała na celu ośmieszania kogokolwiek i jeśli została tak odebrana to przepraszam autora zdjęć. Wychodzę z założenia, że nie tylko do mnie pisałeś na PW i liczyłem, że ktoś jeszcze poza mną się pojawi z komentarzem ale widać się myliłem. Na przyszłość zawsze możesz zamiast pisać na PW skorzystać z mojej maszyny. Co prawda jest jeszcze w testach ale spróbować warto. http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=472
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Mi jednak brak klimatu, który powinien być zdecydowanie. Bywam każdego roku na frankfurt market w Birmingham i jest niesamowicie ładnie i ten klimat, którego nic nie zabije... No może jednak Ty zabiłeś, albo raczej nic ponad przeciętnego nie zrobiłeś z tego tematu, bo zdjęcia są ot tak zwykłe. W każdym bądź razie wykorzystać mógłbyś te wszystkie światełka i GO, a także całą otoczkę świątecznego klimatu i ludzi od których czuć ciepło

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów