Strona 39 z 183 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

rapsody
    Guest

Domyślnie

Nie jest to moj pierwszy post na forum, jednak szczery a zatem WITAM wszystkich fotomaniakow o mnie tyle co widac w podpisie oraz tyle ze wczesniej bawilem sie starym lustrem Practica, wpadl tez w rece z pare razy Zenit, z cyfr to najwieksze doswiadczenie mam z Kodakiem DX7590, pstrykalem kilkoma Olimpusami i Sony`aczami, ale to NIC w porownaniu do tego co doznalem focąc 350tka... jak takie sa wrazenia po fotografowaniu sprzetem dla amatorow, to co dopiero bedzie jak w rece wpadnie kiedys cos profesjonalenego??... sama frajda
    Ps. dzieki lekturze tego forum nie jestem az tak zielony jak bylem przed kupnem mojego (naszego, gdyz jest na wspole z moja druga polowa ) sprzeciku

pozdro dla WSZYSTKICH fotomanow, swietne hobby :-D

Domyślnie

hmm - nigdy nie mialem zwyczaju sie przywitywac na forach i czynie to pierwszy raz w specjalnym topicu jak widze , skoro macie taką przyjacielską atmosferę to cóż, aż w sercu cieplej.

Z zawodu, wykształcenie i zamiłowania jestem grafikiem komputerowym, dysponuję własną firmą z branży reklamy.
    Ostatnimi tygodniami stałem się posiadaczem 350D + kit + sigma 70-300 APO MACRO DG - dodam, że szczęśliwym.
    Wszystkie swoje prace fotograficzne zamieszczać będę na www.fotob.pixelon.pl

Witam wszystkich.

Jeanette & Arturo
    Guest

Domyślnie

Witamy

BOLID
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich, kumpel mnie was polecił więc jestem

Miasto
    Czestochowa

Domyślnie

Witam wszystkich.Chociaż forum przegladam juz od jakiegoś roku to dopiero dzis sie ujawniam. Witam.

Domyślnie

Witam wszystkich bardzo serdecznie...
    Kilka słów o sobie...
    Jestem z Trójmiasta...
    Z zawodu ratownik medyczny...
    Obecnie też student pielęgniarstwa na AMG i dodatkowo fotograf amator... Staram się łączyć mój obecny zawód z fotografią dlatego można mnie spotkać z aparatem tam gdzie są wypadki, pożary, pokazy ratownictwa medycznego i PSP na terenie całego Trójmiasta (Oczywiście głównie po godzinach pracy )...
    Prócz focenia moją drugą pasją jest zawód i wszystko to co jest związane z medycyną ratunkową i ratownictwem medycznym... :wink:
    To chyba tyle...
    Pozdrawiam wszystkich z Trójmiasta i okolic...

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Jakoś umknął mi wcześniej ten wątek
    Kiedyś zaczynałem (lata 80) z Prakticą BX20, nawet miałem kilka szkiełek do niej.
    Potem miałem kilka "idiotencamera", ostatnim z nich od ponad 2 lat jest Olek C-4000, nawet "daje radę" ;-)
    Na Woodstock miałem pożyczonego Canona 350d, no i zachorowałem :-)
    ale że pojawił się nowszy model, więc wiadomo.
    Szukałem kilka rzeczy przed zakupem i trafiłem tak do was.
    Kiedyś za czasów Praktici dużo się pstrykało, ech młodość
    teraz fotki pstrykam tylko przy okazjach rodzinnych
    ale myślę że to się teraz pomału bedzie zmieniać
    Ostatnio edytowane przez orte ; 03-12-2006 o 21:34
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie Witam

Witam wszystkich
    szukajac jakieos ciekawego forum o fotografi natrafilem tutaj i od miesiaca bylem jako gosc
    mam 17 lat i interesuje sie w wolnym czasie fotografia
    mialem kompakta cyfrowego ale na swieta dostane 400D jak wyrobia sie (rodzinka) z przysłąniem go ze stanow ;/
    pozdrawiam i jeszcze raz WItam wszystkich

Coś już napisał Awatar yaro78
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie witam

Cześć wszystkim,

forum zanalazłem już jakiś czas temu. Przeglądam je z zapartym tchem i uczę się od Was wszystkich. Fajnie że jest taka społeczność:-D

pozdrowienia.
    bez sensu

Dopiero zaczyna Awatar Lysy665
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Witam

kiedyś trzeba sie ujawnić
    EOS 40D | 350D | Canon 28/1,8 | Canon 70-200/2,8 | Tamron 17-50/2,8 | Canon 50/1,8 | Canon 70-210/3,5-4,5 | 580EX II | poxiGRIP
    << EOS 100 + EOS 3000V >>

Strona 39 z 183 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów