nie sadze!, raczej nikt na dziendobry ni czyta wszystkich watkow na forum i dlatego, poza tym wiele osob podaje skad jest i nie jest to dla nich problem...Zamieszczone przez Robson01
nie sadze!, raczej nikt na dziendobry ni czyta wszystkich watkow na forum i dlatego, poza tym wiele osob podaje skad jest i nie jest to dla nich problem...Zamieszczone przez Robson01
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wlasnie sprawdzilem - nie pojawiaja sie.
Juz gdzies byl o tym watek i chyba nadszedl czas ankiety - moj glos to na to by kilka pol pojawialo sie przy rejestracji (zamiast "Polecajacy" - na cholerke to komu? ) ale byly opcjonalne. A dokladniej chodzi o pola 'wiek' 'miasto' .
Uprzedzając ankietę - jestem "za".Zamieszczone przez Vitez
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Witam Was,
Jako nowy pragnę przywitać się.
I od razu pierwsze słowa podziekowania. Dzięki paru postom od Was, przeszedłem od stanu lekkiego zaniepokojenia (moje fotki były ciut nie ostre - filtr AA !!) do stanu wstępnej euforii (Sharpen +2).
Jako stary user Olympusa (C750, C8080) długo wybierałem pierwszą lustrzanke cyfrową. I końcowy pojedynek z E-500 wygrał Canon.
Proszę Państwa - toż to prawie nie SZUMI !! Mój C8080 przy ISO wyższym niż 160 ISO, szumi bardziej niż 350D na ISO 1600. O jak to bardzo przeszkadzało. I kitowy 18-55 wcale nei jest taki zły.
Po paru wersach, wracam do przglądania forum.
Pozdrawiam serdecznie
Właśnie przeskoczyłem z EOSa D60 na 350D (bo szybszy i ma E-TTL II). Wcześniej Nikon D70, a jeszcze wcześniej analogi różnego autoramentu
Jestem z Wawy.
Pozdrawiam
Artur
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
No ja równiez macham ku Wam swoja łapąD
W kwietniu odebieram świeżo pachnąca (abo smierdzącą ;D) puszeczkę 30D....no i się zacznie.
Do tej pory kontakt wzrokowy i nie tylko z Olkiem C 740.
Pozdrawiam
Jacek
może mi ktoś odpowiedzieć na kilka pytań??
jak tu można zaczerpnąć porady, czy istnieje coś jak czat?
Nie ma - ale jest wyszukiwarka, dużo lepsza od czata ;-)Zamieszczone przez Kristof
tu nie ma, ale jest kanal irca #canonZamieszczone przez Kristof
Ostatnio edytowane przez Jac ; 30-03-2006 o 10:37