Strona 86 z 183 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Coś już napisał Awatar Donikm
    Miasto
    London

Domyślnie

Witam wszystkich ,
    moja przygoda z canonem zaczęła się jakieś 5 lat temu, kiedy dostałem od brata wysłużonego 50e i kilka szkiełek, filtrów, itp, miałem okres fascynacji fotografia , ale później z powodów nadmiaru pracy sprzęt zamieszkał w szafie na dłużej, obecnie postanowiłem wrócić do fotografii bo to piękne zajęcie móc uchwycić niepowtarzalne chwile, zakupiłem nowy sprzęt po wielu godzinach spędzonych min. na tym forum i czytaniu opinii użytkowników.

Pozdrawiam.
    5-ki | L-ki | Dodatki

albertoz
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich canon-ierów od kilkunastu dni jestem szczęśliwym posiadaczem eoska, mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania jak również sam będe mógł podzielić się swoją wiedzą.

Pozdrawiam,
    Albertoz

Domyślnie

Witam!

Od kilku dni intensywnie przeczesuję forumowe zasoby lecz dopiero wczoraj dokonałem rejestracji. Właśnie stoję przed wiekopomną decyzją zakupu swojej pierwszej lustrzanki i mam nadzieję zakotwiczyć tutaj na dłużej.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Posiadam mojego 400D od ponad roku ale dopiero od niedawna zaczolem sie zaglebiac w tajniki full manuala. Puki co caly czas sie ucze a korzystam z sigmy 18-200. W lutym planuje zakup 50mm 1,8 oraz utesknionej sigmy 10-20 jako ze uwielbiam wedrowki po gorach z moja cykawka.
    Pozdrowionka!

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

mafo
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Jestem już tu chwilkę, ale dopiero teraz znalazłem wątek z powitaniami.
    Pierwszą styczność z fotografią miałem w dzieciństwie, gdy dostałem Smienę 8. A tak naprawdę to bawię się fotografią dopiero od niedawna. Jestem szczęśliwym posiadaczem Canona (moje marzenie z dzieciństwa). Mam nadzieję, że uda mi się poprawić swój warsztat dzięki kontaktom z Wami.

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

Witam serdecznie wszyskich ... wczesniej pracowałem na systemie pentaxa jednak od kiedy w rączki wpadł mi 5d zakochałem się w tych fotkach, ciągle się uczę i mimo że pstrykam parę lat ciągle mnie coś zadziwia, mam nadzieje że będzie nam się fajnie rozmawiało
    Canon FF

Domyślnie

Witam swój wątek już miałam ale powitania znalazłam dopiero teraz. Robie zdjęcia od dzieciństwa, ale im więcej mam wiosen tym więcej i mam nadzieje efektowniej. W tej chwili focę Canonem 40D, mam jeszcze bardzo przyjemnego kompakta Sony DSC-H1, którzy przejechał ze mną tysiące kilometrów, oraz Pentacona FB, jako surowego nauczyciela. W szafie leży jeszcze kilka poczciwych analogów. Mam nadzieje że sporo naucze się dzięki forum, bo człowiek uczy się całe zycie i musi to robić, bo jak się nie rozwija to się cofa, a mój warsztat jest maluczki, w porównaniu do wielu tutaj, chyle czoła, i pokornie proszę o pomoc w wielu kwestiach pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez moher ; 24-01-2009 o 01:24

Początki nałogu Awatar 5pirit

Domyślnie

Witam wszystkich Kanonierów jak i pozostałych użytkowników sprzętu foto . Fotografią zajmuję się już od 10 lat i jest to mój zawód wyuczony. Od zawsze tylko używam sprzętu Canona (seria lustrzanek) bo osobiście jakoś nie mogę się dostosowań do innego systemu. Na chwilę obecną posiadam Canona 40D + jakieś pierdółki.

A zatem witam i mam nadzieję że wyniosę dożo ciekawych informacji z tego forrum

Początki nałogu

Domyślnie Witam serdecznie

Witam wszystkich bardzo serdecznie, to mój pierwszy post na tym SZANOWANYM i Szanownym powszechnie (a jakże) forum
    Do tej pory byłem użyszkodnikiem "P" K10D jak wielu z kolegów na tym forum i mniej więcej z tych samych powodów tutaj trafiłem. W przyszłym tygodniu zanabędę C 40D nówkę nieśmiganą (pomimo trochę niekorzystnego kursu waluty), ale ja lubię dziewice :-D
    Będę Was z pewnością nękał o porady bo to moje początki , ale w świecie krąży opinia, że jesteście BARDZO UCZYNNI I POMOCNI i chciałbym tego doświadczyć.

Za wszystkie męczące pytania z góry PRZEPRASZAM , a za odpowiedzi na nie - DZIĘKUJĘ

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
    Janusz

Coś już napisał Awatar sharky_88
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

cześć wszystkim :wink:

Strona 86 z 183 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów