Strona 8 z 183 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Dopiero zaczyna Awatar Maciek_DDA
    Miasto
    Aberdeen

Domyślnie

Witam
    Mam na imie Maciek. Od kilku lat pstrykam czasem nawet mi sie cos udaje Nie mam jeszcze chyba fot ktorymi moglbym sie chwalic publicznie- po obejrzeniu kilku galerii uzytkownikow forum wpadlem w depresje kiedy JA naucze sie tak robic...

O mnie:
    Miejsce zamieszkania: Szkocja
    Posiadany sprzet: Canon 20D i 2 lipne szkielka (jak na razie)
    Glowne zainteresowania fotograficzne: wszystko oprocz ludzi....
    Z gory prosze o cierpliwosc do moich laickich pytan.
    Pozdawiam

M
    20d

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Nie wiem czemu i gdzie zawieruszyła się moja witka, ale nic to.

witam ponownie

Michał

martyna
    Guest

Domyślnie

Csejsc chlopaki.Licze ,ze nie jestem tu jedyna kobita
    Martyna

Dopiero zaczyna Awatar tonyfoto
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

jedyną chyba nie
    tony

http://www.tamtamagency.com.pl

Doc
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Od 2 lat uprawiam fotograficzną amatorszczyznę i jestem szczęśliwym posiadaczem 350d.
    Marcin

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciek_DDA
    [...]po obejrzeniu kilku galerii uzytkownikow forum wpadlem w depresje kiedy JA naucze sie tak robic...
    Ech.. taka depresje to mam stale juz od prawie 20 lat. Co prawda niby kilka powaznych konkursow foto sie wygralo i niektorzy znawcy-ogladacze wystawiaja moim niektorym zdjeciom cieple opinie, ale nadal w zasadzie jestem niezadowolony z moich zdjec. A dla poprawienia sobie humoru od czasu, do czasu zwalam wine (nieslusznie zreszta) na marne szkla. A de facto umiejestnosci ciagle brakuje...
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

echo
    Guest

Domyślnie

Witam!
    Dlugi czas przegladalem forum jako nie zarejestrowany uzytkownik, potem sie zarejestrowalem ale dopiero teraz pisze swój pierszy post Nie mam aspiracji zostac artysta, ale chcialbym nauczyc sie robic zdjecia technicznie dobre i takie ktorych nie musialbym sie wstydzic, mam nadzieje ze to forum i jego uzytkownicy mi w tym pomoga. Niedawno kupilem 300D i na nim na razie chce zdobywac doswiadczenie.
    Pozdrawiam goraco!

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witam i wspolczuje czekajacych Ciebie wydatkow.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Darus
    Guest

Domyślnie

Witam, pogoda nie skłania do focenia, a szkoda bo mój S1 IS aż rwie sie do focenia. Jestem totalnym amatorem, ale ufam że czas spędzony z aparatem i pomoc forum, sprawią że za jakiś (niekrótki zapewne) czas będe o sobie mógł powiedzieć coś więcej niż "totalny amator". Pozdrawiam wszystkich i życze udanych polowań z obiektywem

barcin
    Guest

Domyślnie

witam serdecznie...
    czytuję forum już od kilku miesięcy, ale dzisiaj zdecydowałem się zarejestrować.
    cieszycie się, prawda?

Strona 8 z 183 PierwszyPierwszy ... 6789101858108 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów