Witam również i z góy dziękuje za tysiące porad, czytam czytam i skończyć nie moge ;-) pozdrawiam
Witam również i z góy dziękuje za tysiące porad, czytam czytam i skończyć nie moge ;-) pozdrawiam
serdecznie sie z wszystkimi witam.
Nazywam sie Zofia i czytam to forum sporadycznie od okolo 10 miesiecy. postanowilam sie zarejestrowac i przywitac. milo mi
Witamj, witam
Mam na imię Maciek. Już od dłuższego czasu zaglądam na to forum, jednak z technicznych powodów niebytu fotum CF, rejestruje się tutajFotografuje obecnie Eosem 30d, a moje zdjęcia mozna oglądać na www.okiem-cyklopa.lua.pl
Pozdrawiam!!
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Witam!
jako zem nowy to trzeba sie przedstawic
28lat prawie na karku, 400D+kitowy kit, czekam obecnie na potomka /mam nadzieje ze plci meskiej/ na forum trafilem chcac sie czegos dowiedziec o technice focenia zeby malemu jakies photo od czasu do czasu pstryknac co by babcie mialy co na biurkach stawiac
------------------------------------------------------
"Do zobaczenia w rzeczywistosci nowego utrapienia...."
400D|C18-55EFS|C80-200|C50f1.8|420 EX|
i ja jako nowy user forum przywitam sie z Wami
mam na imię Artur, jeśli chodzi o sprzęt to posiadam dziadka canona 10d + grip + 28-105 3,5-5,6 + EX 580, myślę o zmianie na 40 d i dokupieniu szkieł ale na razie tylko myślę... :P fotografuje amatorsko wiec raczej będę czerpał wiedzę z forum co nie oznacza ze będę tylko biernym userem... mam nadzieję
Jako ze nowy jestem to wypadałoby sie przywitać. Witam więc wszystkich serdecznie. Posiadam obecnie Canona 350D z kitem i jestem na etapie zakupu EF-S 10-22mm i EF 70-300.
witam wszystkich! nazywam się Mateusz i jestem z Warszawy. Obecnie posiadam 400D ze szkłami S100-300, C10-22 i C28-135 IS plus Speedlite 580EX II i trochę innych gratów :smile: Fotografuję głównie rajdy samochodowe, wyścigi i inne imprezy motoryzacyjne i coś tam mi nawet czasem wychodzi ;-)
Witam wszystkich
Posiadam co prawda sprzęt N ale myślę że się dogadamy :-)
Błogosławieni Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia, i nie zabierają głosu.