Strona 78 z 181 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

Domyślnie

Witam również i z góy dziękuje za tysiące porad, czytam czytam i skończyć nie moge ;-) pozdrawiam

zworka
    Guest

Domyślnie

serdecznie sie z wszystkimi witam.
    Nazywam sie Zofia i czytam to forum sporadycznie od okolo 10 miesiecy. postanowilam sie zarejestrowac i przywitac. milo mi

Domyślnie

Witamj, witam
    Mam na imię Maciek. Już od dłuższego czasu zaglądam na to forum, jednak z technicznych powodów niebytu fotum CF, rejestruje się tutaj Fotografuje obecnie Eosem 30d, a moje zdjęcia mozna oglądać na www.okiem-cyklopa.lua.pl

Pozdrawiam!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciejaszek Zobacz posta
    Witamj, witam
    Mam na imię Maciek. Już od dłuższego czasu zaglądam na to forum, jednak z technicznych powodów niebytu fotum CF, rejestruje się tutaj Fotografuje obecnie Eosem 30d, a moje zdjęcia mozna oglądać na www.okiem-cyklopa.lua.pl

Pozdrawiam!!
    po rejestracjach aut z Twojej galerii wnioskuję że kolejna osoba z pomorskiego na CB
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    po rejestracjach aut z Twojej galerii wnioskuję że kolejna osoba z pomorskiego na CB
    Auto kolegi, ale to nic nie zmienia Gdyni się urodziłem, mieszkałem kilka lat, a teraz mieszkam i tak od 17 lat w Wejherowie
    eos30D+50mm 1.8+18-55

Dopiero zaczyna Awatar asthral
    Miasto
    opoczno

Domyślnie

Witam!
    jako zem nowy to trzeba sie przedstawic
    28lat prawie na karku, 400D+kitowy kit, czekam obecnie na potomka /mam nadzieje ze plci meskiej / na forum trafilem chcac sie czegos dowiedziec o technice focenia zeby malemu jakies photo od czasu do czasu pstryknac co by babcie mialy co na biurkach stawiac
    ------------------------------------------------------
    "Do zobaczenia w rzeczywistosci nowego utrapienia...."
    400D|C18-55EFS|C80-200|C50f1.8|420 EX|

creart
    Guest

Domyślnie

i ja jako nowy user forum przywitam sie z Wami
    mam na imię Artur, jeśli chodzi o sprzęt to posiadam dziadka canona 10d + grip + 28-105 3,5-5,6 + EX 580, myślę o zmianie na 40 d i dokupieniu szkieł ale na razie tylko myślę... :P fotografuje amatorsko wiec raczej będę czerpał wiedzę z forum co nie oznacza ze będę tylko biernym userem... mam nadzieję

colt
    Guest

Domyślnie

Jako ze nowy jestem to wypadałoby sie przywitać. Witam więc wszystkich serdecznie. Posiadam obecnie Canona 350D z kitem i jestem na etapie zakupu EF-S 10-22mm i EF 70-300.

Rallymedia
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich! nazywam się Mateusz i jestem z Warszawy. Obecnie posiadam 400D ze szkłami S100-300, C10-22 i C28-135 IS plus Speedlite 580EX II i trochę innych gratów :smile: Fotografuję głównie rajdy samochodowe, wyścigi i inne imprezy motoryzacyjne i coś tam mi nawet czasem wychodzi ;-)

Domyślnie

Witam wszystkich
    Posiadam co prawda sprzęt N ale myślę że się dogadamy :-)
    Błogosławieni Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia, i nie zabierają głosu.

Strona 78 z 181 PierwszyPierwszy ... 2868767778798088128178 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów