Strona 73 z 183 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

tomaszust
    Guest

Domyślnie Witam

Witam serdecznie wszystkich zarejestrowanych na CB.
    Jestem typowym początkującym. Wczoraj kupiłem Canona EOS 400D i dopiero studiuję instrukcję. Wcześniej bawiłem się troche zwykłym kompaktem HP R607. Liczę na to, że chociaż ja sporo się od Was nauczę, bo ode mnie raczej niewiele można się dowiedzieć w temacie fotografii...

Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

Witajcie . Czytam Was od czasu do czasu. Dziś sie zarejestrowałem :-)
    zobaczymy co dalej z tego wyniknie:-)
    pozdrawiam

Domyślnie

No to i ja sie przywitam
    czytałem forum od jakiegoś czasu ale w końcu sie zarejestrowałem, czasem lepiej się samemu zapytać

X-TensionTrigger
    Guest

Domyślnie

Witam

fotoasesino
    Guest

Domyślnie

witam serdecznie.
    odwiedzam CB już dość długo.znalazłem tu wiele odpowiedzi które rodzą nowe pytania fajnie ze jesteście. POZDRAWIAM

Marmas
    Guest

Domyślnie

Witam! Wasze forum przeglądam już od pewnego czasu. W końcu postanowiłem, że do Was dołączę. Od miesiąca jestem posiadaczem Canona 400D, jednak fotografią interesuję się już trochę dłużej.

Zapraszam do zapoznania się z moimi pracami http://marmas.wordpress.com/

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Marmas ; 20-05-2008 o 14:19

Coś już napisał

Domyślnie

Witam wszystkich :grin:

Stało się -> był kompakt, jest lustro

Na razie zestaw na dobry początek, czyli mega plastik fantastik -> 400d + kit + 50 1.8

pozdrawiam wszystkich i życzę dobrych fotografii

GJG
    Guest

Domyślnie

No to teraz ja.

Robię zdjęcia "od zawsze", ale ostatnio coraz bardziej mnie to wciąga.
    Zaczynałem od FED-a (pewnie mało kto pamięta, że to inicjały naszego niesławnego rodaka ;-) ), potem była Praktica, KIEV 6C (czy może 6S?), parę lat temu nazbierałem na pierwszego autofokusa (EOS Elan 7, po europejsku to zdaje się 33), a niedawno spadający dolar pozwolił mi na zakup EOSa 5D.

Obiektywy mam nienadzwyczajne (Tokina 24-70 f/2.8 i Canon EF USM 100 f/2). Dopiero teraz doszedłem do wniosku, że trzeba było raczej zainwestować w lepsze obiektywy i słabsze body niż na odwrót. No cóż, może będę mądrzejszy po szkodzie...

Na razie zabieram się za czytanie -- jest tu taka masa informacji, że starczy mi na długie tygodnie.

Domyślnie

Witam wszystkich! Zarejestrowałem się już dawno, ale do tej pory raczej więcej czytałem na forum niż się udzielałem. Posiadam Canona S2 IS i kilka rzeczy do niego, niedługo planuję przejść na lustro.

Uzależniony

Domyślnie

Dobry. Po wielu, wielu latach wszedłem drugi raz do tej samej rzeki. Nie żałuję. Serio:grin: Choć muszę szczerze przyznać, że na nowo zamiłowanie do fotografii rozpalił nie Canon, a Panasonic Lumix DMC-FZ50. Wykonał kawał dobrej roboty... No, ale teraz tulę do siebie 40D A tak swoją drogą: czy to normalne, że się rozmawia ze swoją lustrzanką, szepce do niej czułe słówka itd.? I czy w związku z tym body może być zazdrosne o uczucie jakim darzę szkło (i na odwrót)?:grin:

Strona 73 z 183 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów