Witam wszystkich![]()
WITAM
To pierwszy post, wiec chciałbym przywitac wszystich Canonierów :-D
350 - kę zakupiłem z pół roku temu (dzieki Cichy)
i musze napisac ze był to strzał w 10 - kę![]()
DZIEKI Wszystkim, którzy swoimi postami pomogli
mi w wyboru sprzętu. Pozdrawiam
Witam!
Czytam CB od paru miesięcy no i stało się - kupiłem w końcu moje pierwsze lustro. 400D z KITem. Zarejestrowalem sie na forum i czytam dalej
A teraz postanowilem wystawić pod ostrzał krytyki moje pierwsze próby.
Zapraszam na http://picasaweb.google.com/temperownik
a wypowiadać można się tu.
Witam wszystkich, czytam to forun regularnie od kilku miesięcy więc wypadałoby coś napisać wreszcie. Najpierw podziękowania za pomoc w wyborze aparatu. Wahałam sie którego kompakta wybrać seria powershot, ixus, może G i po uważnym przeczytaniu całego forum dla początkujących już się zdecydowałam - na pewno eos 350d ( ale to niestety za długie miesiące nastąpi bo w skarpetce dopiero 1/3 ceny - na razie mam instrukcję) Teraz czytam obiektywy - fascynująca lektura, już mnie glowa boli, niedługo pewnie będe zamęczać pytaniami . To na razie tyle
Niech będzie pochwalony Canon i jego lustrzanki cyfrowePozdrówka dla wszystkich.
Witam również 8)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Witam.
wczesniej pstrykalem A70, a od dwoch dni mam 350D
pozdrawiam