Witam.To mój pierwszy post,od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350D.To moja pierwsza lustrzanka.Mam wiele zapału i trochę za mało talentu.Pozdrawiam.:wink:
Witam.To mój pierwszy post,od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem 350D.To moja pierwsza lustrzanka.Mam wiele zapału i trochę za mało talentu.Pozdrawiam.:wink:
Siewka!!!
Czuję się tu wyalienowany z rozentuzjazmowanego tłumu.
Canon AE-1 P, Canon 50mm f/1,4; Canon 135mm f/1,2; Canon 50mm f/3,5 Macro; Tokina 28-75mm f/2,8-4,3; pierścienie makro canon, lampa byle jaka.
Witam. Fotografią interesuję się od jakiegoś czasu, głównie astrofotografią. Canona będę posiadał za kilka dni, albo 350D lub 400D, a mam zamiar stosować go przede wszystkim do fotografii nocnego niebaW tej dziedzinie fotografii stawiałem już pierwsze kroki za pomocą refraktora 70/350mm oraz Olympusa C750UZ pozbawionego całkowicie obiektywu (gdy się spojrzy na aparat od przodu widać matrycę
). Niestety dużym ograniczeniem dla mnie w tym aparacie jest podgląd wyłącznie na monitorze przez co bardzo ciężko ustawić ostrość. Z aparatu wyciągnąłem chyba wszystko co umiałem, dlatego teraz kolej na lustrzankę, wybór padł na Canona ponieważ pod względem szumów w przedziale cenowym 2000 - 2500 zł jest nie do przebicia
Oto 2 zdjęcia które kiedyś wykonałem:
witam
ciesze sie ze jest to forum - bo kopalnia wiedzy jak dla mnie laika
pozdrawiam wszystkich z Wrocławia i okolic![]()
Galeria na CB
Witam wszystkich.
Skoro jest tu ten wątek, to się pod nim podpisuję:cool:
Forum przeglądam już od dłuższego czasu - głównie w poszukiwaniu w miarę wiarygodnych;-) opinii o sprzęcie.
Ale skutki (w postaci szkiełek) już są albo do mnie jadą... I chyba przez to, nadszedł czas cokolwiek się też wypowiedzieć:-)
Witajcie. Był tu kiedyś jeden taki agent pt. Il fuoco. Niestety nie miałem czasu przez ten rok siedzieć na forum - studiowanie za bardzo wciąga :/ .
Nie korzystam ze starego konta, gdyż maila na którego było ono założone już nie ma więc nie mam jak odzyskać hasła. Pozdrawiam
Jest 10 rodzajów ludzi. Jedni rozumieją kod binarny...Ci drudzy nie.
Witamjestem tu od wczoraj ale już mi się podoba i na pewno pozostanę tu na długo
Witam wszystkich...
Od jakiegos czasu bawie sie w fotografie... teorie znam, gorzej bylo z praktyka... (kasa i czas) teraz te problemy sie wzglednie rozwiazaly wiec mam nadzieje ze zaczne powoli sie wgryzac w temat i bede w stanie raz po raz rzucic jakies dobre foto do oceny