Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
Duzo czytam malo pisze /oczywiscie na forum/ :-)
pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
Duzo czytam malo pisze /oczywiscie na forum/ :-)
pozdrawiam
Witam Wszystkich. Przeglądam forum od roku a dopiero teraz sie witam wstyd, ale trudno jeszcze raz WITAM!
oj peter, wstydz sie;-)
no i Witamy
EDIT: no i przypominamy wszystkim "nowym" o wypelnieniu pol: lokalizacja i wiek... jesli to nie problem ;-)
Witam wszystkich,
Żeby było jak należy, pragnę przywitać się (ponownie) ze wszystkimi.
Na forum zaglądam od ponad roku.
Kiedyś byłem tu nawet zarejestrowany, ale zapomniałem hasłaa emial, który wtedy podałem jest już nieaktualny :neutral:
Tym samym byłem zmuszony do założenia nowego konta.
I oto jestem, ponownie![]()
Jeszcze chciałbym pozdrowić kolegę z tego forum Polaco i jego ekipę, których miałem przyjemność wraz z moją ekipą poznać na festynie lotniczym Open House w Poznaniu.
Dzięki temu mogliśmy porozmawiać o fotografii, powymieniać się troszkę doświadczeniami i wspólnie pofocić latające maszyny![]()
To chyba tyle
Pozdr.,
Tomek.
Pozdrawiam,
T.
--
"Życie jest krótkie, sztuka długotrwała, sposobność ulotna, doświadczenie zwodnicze, osąd trudny."
Jac juz uzupelniam Warszawa BemowoZamieszczone przez Jac
![]()
Dzień dobry! Zastałem Jolkę?
Witam wszystkich na forum!
Ostatnio byla niecale dwa lata temu: http://www.canon-board.info/member.php?u=550Zamieszczone przez lukasmaster
![]()
Witam wszystkich. troche czasu juz czytam to forum i w sumie nie odczuwalem potrzeby pisania czegokolwiek jeszcze, gdyz wszystkie moje watpliwosci zawsze ktos zdazyl juz poruszyc i co lepsze.. rozwiazacjednakze rejestrujac sie latwiej korzysta sie z forum. A skoro sie juz zarejestrowalem, to wypada sie przywitac
jedno moge tylko powiedziec. lustro cyfrowe to niezly odkurzacz kasy![]()
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Witam wszystkich foto maniaków.
Witam wszystkich. Bardzo przyjemne forum więc się zarejestrowałem i dyskutuję :P
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog