Strona 17 z 181 PierwszyPierwszy ... 715161718192767117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Mieszany widok

pboninsk
    Guest

Domyślnie Witam

Witam,

kilka dni temu przeszedłem w świat cyfrowy - stałem się posiadaczem 350D, od daaawna mam też klasyczne 300. Od jakiegoś juz czasu czytuję to forum i mam nadzieję, ze dalej będe mógł podnosić dzięki niemu swoje umiejętności :smile:

Pozdrawiam wszystkich

Piotrek

3wina
    Guest

Domyślnie

Witam i pozdrawiam;-)

Rolka
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich, jestem Rolka. Jestem pierwszy raz na forum, fotografuje od kilku lat. Pracuje min Canonem 10D i jak na razie w zupelnosci wystarcza do tego co robie chociac mam swoje tzw "chcenia" . Wybaczcie jesli moja znajomosc forum jest jeszcze nikla ale bede sie starac z calej sily zeby nie bladzic dlugo jak dziecko we mgle : )
    Pracuje dosc intensywnie dlatego bede was odwiedzac raczej wieczorami : )
    Bardzo sie ciesze ze istnieje wlasnie to forum, mam nadzieje ze bede sie mogla z wami dzielic swoimi spostrzezeniami na temat fotografii i licze na cieple przyjecie.

Biaku
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich

Czytelnikiem forum jestem juz od dluzszego czasu, czas sie ujawnic

350D i pare szkiel

pzdr
    __
    Biaku

Negative
    Guest

Domyślnie

Witam, także chciałem sie przywitać, przesiadłem sie z Panasonica FZ20-tki na Canona 400D dlatego tu trafiłem.

Marcin Z. z Gostynina

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie!
    jestem nowym uczestnikiem tego forum. Dotychczas biernym ale stałym "czytaczem". Fotografia interesuję się i zajmuję amatorsko od niepamiętnych czasów z przerwami. Mam całą torbę zabawek ( Eos 33; Eos 350D;+ kilka szkieł i innych - pewnie kilka kg) i czasem używam. Cały czas sie uczę fotografowania - i tak już zostanie.
    Nie będę się wymądrzał ale będę czerpał wiedzę całymi garściami.
    A jest tu wielu od, których warto zdobywać wiedzę!
    Wszystkich serdecznie pozdrawiam!

ZBAZ
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich
    podobnie jak januszP. jestem "nowy".Fotografuję od zawsze to moja pasja.Jestem amatorem czytam i pogłębiam swoją wiedzę o fotografowaniu.Pierwszy aparat to Smiena chyba 8 teraz 5D i 24-70L.
    Proszę o wyrozumiałość PROFESJONALISTÓW przypadku głupawych pytań z mojej strony

Dopiero zaczyna Awatar KrzysztofZ
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

jako nowy - witam wszystkich forumowiczów

Coś już napisał Awatar Delorian77
    Miasto
    Gotham CITY

Domyślnie

Witam!
    Canon Board przegladam juz od roku ! a jako że jestem "wierny" firmie Canon (500n, 300 teraz 300d (rebel) ) to wreszcie sie zarejstrowałem! Przyznaje miałem chwile słabośći podczas wyboru mojego ostatniego aparatu! ale naszczeście w ostatniej chwili ocknąłem sie i zakupiłem CANONA
    to by było na tyle!

Więc jeszcze raz witam i licze że zostane przez Was przyjęty do rodziny Canon

Kij Ci W Oko
    Guest

Domyślnie

Witam

Strona 17 z 181 PierwszyPierwszy ... 715161718192767117 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów