-
Witam
Witam,
kilka dni temu przeszedłem w świat cyfrowy - stałem się posiadaczem 350D, od daaawna mam też klasyczne 300. Od jakiegoś juz czasu czytuję to forum i mam nadzieję, ze dalej będe mógł podnosić dzięki niemu swoje umiejętności :smile:
Pozdrawiam wszystkich
Piotrek
-
-
Witam wszystkich, jestem Rolka. Jestem pierwszy raz na forum, fotografuje od kilku lat. Pracuje min Canonem 10D i jak na razie w zupelnosci wystarcza do tego co robie chociac mam swoje tzw "chcenia"
. Wybaczcie jesli moja znajomosc forum jest jeszcze nikla ale bede sie starac z calej sily zeby nie bladzic dlugo jak dziecko we mgle : )
Pracuje dosc intensywnie dlatego bede was odwiedzac raczej wieczorami : )
Bardzo sie ciesze ze istnieje wlasnie to forum, mam nadzieje ze bede sie mogla z wami dzielic swoimi spostrzezeniami na temat fotografii i licze na cieple przyjecie.
-
Witam wszystkich
Czytelnikiem forum jestem juz od dluzszego czasu, czas sie ujawnic 
350D i pare szkiel
pzdr
__
Biaku
-
Witam, także chciałem sie przywitać, przesiadłem sie z Panasonica FZ20-tki na Canona 400D dlatego tu trafiłem.
Marcin Z. z Gostynina
-
Witam wszystkich serdecznie!
jestem nowym uczestnikiem tego forum. Dotychczas biernym ale stałym "czytaczem". Fotografia interesuję się i zajmuję amatorsko od niepamiętnych czasów z przerwami. Mam całą torbę zabawek ( Eos 33; Eos 350D;+ kilka szkieł i innych - pewnie kilka kg) i czasem używam. Cały czas sie uczę fotografowania - i tak już zostanie.
Nie będę się wymądrzał ale będę czerpał wiedzę całymi garściami.
A jest tu wielu od, których warto zdobywać wiedzę!
Wszystkich serdecznie pozdrawiam!
-
Witam wszystkich
podobnie jak januszP. jestem "nowy".Fotografuję od zawsze to moja pasja.Jestem amatorem czytam i pogłębiam swoją wiedzę o fotografowaniu.Pierwszy aparat to Smiena chyba 8 teraz 5D i 24-70L.
Proszę o wyrozumiałość PROFESJONALISTÓW przypadku głupawych pytań z mojej strony
-
Dopiero zaczyna
jako nowy - witam wszystkich forumowiczów
-
Coś już napisał
-
Uprawnienia umieszczania postów