Witam forumowiczów i dziękuję za dotychczasową znalezioną tu pomoc w wielu, wielu kwestiach. Teraz u Was dawniej u żółtych. Mam nadziję, że czasem i moje wywody okażą się pomocne.
Witam forumowiczów i dziękuję za dotychczasową znalezioną tu pomoc w wielu, wielu kwestiach. Teraz u Was dawniej u żółtych. Mam nadziję, że czasem i moje wywody okażą się pomocne.
Witam wszystkich forumowiczów !
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów jako początkujący user C-B
Na forum zaglądam już od 2012r. - natomiast dopiero teraz się ujawniam![]()
Witam wszystkim.
Jedną nogą w canonie i jedna w olympusieale to tylko kwestia czasu. Będę czytał i czasem pytał. Ogólnie hobbystycznie sporadycznie zarobkowo. Fotografuje w zależności od nastroju i czasu.
Wszystkim życzę dobrego światła.
Pozdrawiam
Wojtek
Witam ponownie na forum po bardzo dłuuugiej nieobecności.
Mam nadzieję na dłuższy powrót do aktywnej fotografii. Zdjęcia zaprezentuję jak tylko opanuję ich wstawianie)
Cześć Koleżanki i Koledzy fotografki i fotografowie oraz fotoamatorki i fotoamatorzy oraz zawodowcy i zawodowczynie ;-)
Witam szanowne grono forumowiczow C-B.
Na forum jestem juz od 3 lat aczkolwiek do tego czasu tylko czytalem Wasze ciekawe i pomocne porady w zakresie fotografii.Ze wzgledu iz jestem amatorem w tej dziedzinie i posiadam zbyt mala wiedze w tym temacie (bo nie moge o sobie powiedziec iz mam duza znajomosc czy wiedze w zakresie fotografii kiedy znam podstawowe jej okreslenia i ich dzialania)to tez jedynie zajmowalem tutaj miejsce jak czytelnik w bibliotece.Musze przyznac,ze wiele razy skorzystalem z pomocnych opinii,ktore pomogly mi w wyborze zakupu obecnego sprzetu jaki posiadam jak i w fotografowaniu.Ze swojej strony,zycze wszystkim forumowiczom szybkich i dobrych ujec jak i duzo swiatla.
Pozdrawiam Jacek
Canon 5dmII C 24-70 L +580 ex
Witam wszystkich![]()
Witamy serdecznie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Po bardzo długim czasie czytania forum dopiero mam okazję się przywitać - zatem witam wszystkich![]()