Strona 145 z 183 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 441 do 1 450 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Dopiero zaczyna Awatar majeczek78
    Miasto
    na dolnym śląsku

Domyślnie Odp: Przywitaj się na forum!

Witam wszystkich. Co prawda byłem już w innych wątkach ale lepiej późno niż wcale. Jestem fotopasjonatem, uciekinierem z innego systemu. Fotografuję cyfrowo ale też i analogowo. Cenię sobie chwile spędzone w ciemni. Moim konikiem jest portret ale nie mam w nim dużego doświadczenia dlatego liczę na waszą pomoc w zdobywaniu umiejętności. Pozdrawiam.

Bywalec Awatar Wojtko
    Miasto
    Okolice Gorzowa

Witam forumowiczów i dziękuję za dotychczasową znalezioną tu pomoc w wielu, wielu kwestiach. Teraz u Was dawniej u żółtych. Mam nadziję, że czasem i moje wywody okażą się pomocne.

dawidoo
    Guest

Witam wszystkich forumowiczów !

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów jako początkujący user C-B
    Na forum zaglądam już od 2012r. - natomiast dopiero teraz się ujawniam

Dopiero zaczyna Awatar Ernesth
    Miasto
    Krynica-Zdrój

Witam wszystkim.
    Jedną nogą w canonie i jedna w olympusie ale to tylko kwestia czasu. Będę czytał i czasem pytał. Ogólnie hobbystycznie sporadycznie zarobkowo. Fotografuje w zależności od nastroju i czasu.

Wszystkim życzę dobrego światła.

Pozdrawiam
    Wojtek

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Witam ponownie na forum po bardzo dłuuugiej nieobecności.
    Mam nadzieję na dłuższy powrót do aktywnej fotografii. Zdjęcia zaprezentuję jak tylko opanuję ich wstawianie )

okokabaly
    Guest

Cześć Koleżanki i Koledzy fotografki i fotografowie oraz fotoamatorki i fotoamatorzy oraz zawodowcy i zawodowczynie ;-)

Miasto
    Ruda Sl,Oswiecim

Domyślnie

Witam szanowne grono forumowiczow C-B.
    Na forum jestem juz od 3 lat aczkolwiek do tego czasu tylko czytalem Wasze ciekawe i pomocne porady w zakresie fotografii.Ze wzgledu iz jestem amatorem w tej dziedzinie i posiadam zbyt mala wiedze w tym temacie (bo nie moge o sobie powiedziec iz mam duza znajomosc czy wiedze w zakresie fotografii kiedy znam podstawowe jej okreslenia i ich dzialania)to tez jedynie zajmowalem tutaj miejsce jak czytelnik w bibliotece.Musze przyznac,ze wiele razy skorzystalem z pomocnych opinii,ktore pomogly mi w wyborze zakupu obecnego sprzetu jaki posiadam jak i w fotografowaniu.Ze swojej strony,zycze wszystkim forumowiczom szybkich i dobrych ujec jak i duzo swiatla.

Pozdrawiam Jacek
    Canon 5dmII C 24-70 L +580 ex

Witam wszystkich

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Witamy serdecznie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 145 z 183 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów