Witam wszystkich bardzo serdecznie.
www.mati-szostak.pl
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
www.mati-szostak.pl
Witam dopiero teraz, bo jakoś wczesniej tego wątku nie zauważyłem
Byłem wiernym fanem Nikona a od maja nastąpił zwrot w akcji i jestem fanem Canona
Pozdrawiam wszystkich!
pozdrawiam
Przemek
A też się przywitamobecny (ale już niedługo) użytkownik systemu Pentax. Niestety dostępność szkieł wymusza zwrot w stronę Canona. Ale wyjdzie to raczej na wielki plus.
Cześć i czołem![]()
Zapraszam na
http://jjarcz.blogspot.com/
Wprawdzie powitałem się już z wątku o zmianie layoutu forum, ale widzę, że jest też wydzielony do celów powitalnych osobny wątek, zatem wpiszę się i tu: witam wszystkich forumowiczów![]()
Do tej pory tylko czytałem forum, pora się przywitać. Kilka słów o sobie- pracuję z kamerą, więc światło, optyka i kompozycja nie są mi obce. Słabo ogarniam obróbkę cyfrową, używam czeskiego programu Zoner Photo Studio i PS Elements 9. Ciągle się uczę fotografii, traktuję to jako hobby, do którego wróciłem kilkanaście lat po Spokojnej. Moja pasja to podróże motocyklem, dzięki czemu udało mi się strzelić kilka fajnych fotek. Głównie plenery- ludzi nie umiem i nie mam potrzeby fotografować. Będę pytał o wszystko związane z obróbką- mam wrażenie, że działam trochę na czuja, chociaż zgłębiam temat jak mogę. Pierwsze fotki wykręcałem na maksa, korzystając z nieograniczonych możliwości cyfry, już mi przeszło i zacząłem szanować oczy. Nie tylko swoje..
Pozdrawiam wszystkich!
Canon 5D II, 17-40 f/4 L, 24-105 f/4 L, 70-200 f/4.0 L
http://podrozemotocyklowe.wordpress.com/
Hej, witam wszystkich!
Postanowiłam w końcu rozwijać swoje hobby i dowiedzieć się trochę więcej nt. fotografii, sprzętu, obróbki zdjęć, bo nie chce już używać aparatu jedynie w opcji "auto"! Mam nadzieję, że Wasze porady mi pomogą w rozwijaniu pasji :-)
siema.
elo
pozdraiwam i usmiecham sie do Szczecinian![]()
Kłaniam się nisko wszystkim na forum, to mój pierwszy post, aczkolwiek kiedyś korzystałem już ze skarbnicy wiedzy na CB. Mam nadzieje że będę korzystał dalej i dzielił się wiedza jak i spostrzeżeniami z innymi użytkownikami forum![]()