Witam wszystkich
Czytelnikiem forum jestem juz od dluzszego czasu, czas sie ujawnic
350D i pare szkiel
pzdr
__
Biaku
Witam wszystkich
Czytelnikiem forum jestem juz od dluzszego czasu, czas sie ujawnic
350D i pare szkiel
pzdr
__
Biaku
Witam wszystkich serdecznie!
jestem nowym uczestnikiem tego forum. Dotychczas biernym ale stałym "czytaczem". Fotografia interesuję się i zajmuję amatorsko od niepamiętnych czasów z przerwami. Mam całą torbę zabawek ( Eos 33; Eos 350D;+ kilka szkieł i innych - pewnie kilka kg) i czasem używam. Cały czas sie uczę fotografowania - i tak już zostanie.
Nie będę się wymądrzał ale będę czerpał wiedzę całymi garściami.
A jest tu wielu od, których warto zdobywać wiedzę!
Wszystkich serdecznie pozdrawiam!
Witam wszystkich
podobnie jak januszP. jestem "nowy".Fotografuję od zawsze to moja pasja.Jestem amatorem czytam i pogłębiam swoją wiedzę o fotografowaniu.Pierwszy aparat to Smiena chyba 8 teraz 5D i 24-70L.
Proszę o wyrozumiałość PROFESJONALISTÓW przypadku głupawych pytań z mojej strony
jako nowy - witam wszystkich forumowiczów![]()
Witam!
Canon Board przegladam juz od roku ! a jako że jestem "wierny" firmie Canon (500n, 300 teraz 300d (rebel) ) to wreszcie sie zarejstrowałem! Przyznaje miałem chwile słabośći podczas wyboru mojego ostatniego aparatu! ale naszczeście w ostatniej chwili ocknąłem sie i zakupiłem CANONA![]()
to by było na tyle!
Więc jeszcze raz witam i licze że zostane przez Was przyjęty do rodziny Canon![]()
Witam![]()
Witam
Na forum zarejestrowałem się po zakupie pierwszego w życiu DSLR'a...
W wolnym czasie zapraszam do obejrzenia moich zdjęć pod adresem www.mceyk.prv.pl
Pozdrawiam
mceyk
To ja też się ukłonię... Witam wszystkich!
Canon dSLR + szkieł parę...
witam wszystkich forumowiczow,
mam na imie Arek i z zainteresowania lubie wode ... pod kazda postacia: akwarystyka, zagle, nurkowanie ... , jestem zodiakalnym rakiem i po ... dawno temu i nie prawda ... przygodzie z analogowym eos'em powrocilem do hobby i ... wydawania ciezkich pieniedzy na przyjemnosci :-P
ucze sie i cwicze, ucze sie i cwicze i ... na razie tyle
docelowo mam zamiar powiekszyc swoj sprzet o statyw (chyba bedzie to sherpa 600r) a na niego jasny standard 50/1.8 jak i macro canona 100/2.8 (lub odpowiednik u konkurencji), w celu fotografowania zbiornika jak i jego mieszkancow, moze jesli bedzie potrzeba lampe z rozpraszaczem - strasza mnie tymi wydatkami starsi koledzy z forum :cool:
na razie tyle, do zobaczyska w plenerze
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 10-02-2006 o 23:20
z pozdrowieniami "69"
Witam i pozdrawiam wszystkich canonierów.
Jerzy S. z Przemyśla