Witam.
Mam na imię Rafał. Pstrykam sobie 550d i drukuję ipf8300.
Pozdrawiam i życzę udanych fotek w nowym roku![]()
Witam.
Mam na imię Rafał. Pstrykam sobie 550d i drukuję ipf8300.
Pozdrawiam i życzę udanych fotek w nowym roku![]()
To i ja się wreszcię przywitam.
Nazywam się mateusz, prócz fotografii jestem mocno związany z szeroko pojętą grafiką komputerową, choć prace mniej 'elektroniczne' tzn. tradycyjnymi metodami także wykonuje z racji studiów. Wcześniej Polibuda.
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich,
czytam forum od długiego czasu, przyszedł czas na rejestrację. Zajmuję się fotografią całkowicie amatorsko od 2007 roku, z każdym rokiem zabawa robi się coraz ciekawsza, tym bardziej że plenerów w okolicy nie brakuje.
pozdrawiam ze Szczecina
Witam wszystkich nowicjuszy.
I jednocześnie zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, zanim zaczniecie pisać/zakładać wątki/dawać ogłoszenia itd. To znacznie ułatwi sprawę nam wszystkim.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-01-2011 o 22:03
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam wszystkich CANONIKÓW i CANONIERKI )))
Jestem z Górnego Śląska, konkretnie z Rybnika.
Focę EOSem450 i mam zamiar właśnie tu wyciągnąć jak najwięcej wiedzy od Mistrzów.
Pozdrawiam :-D
I mi wypada się przywitać. Z tej strony Maciek z Legnicy. Zaglądam tu już od dawna, więc przyszedł czas aby się również trochę poudzielać.
Pozdrawiam Wszystkich!
Canon 50D, BG-E2n, 50mm 1.8II, 70-200 f/4 L i inne drobne...
Chcialbym i ja sie przywitac i zarazem pozdrowic wszystkich.:-D
Witam !.Wszystkich forumowiczów
![]()
Canon 1000d + Kit 18-55 + Sigma 70-300 APO DG MACRO + Statyw Velbon Sherpa 600 R + Canon 580EX
Witam wszystkich canon-boardowców
Jakiś czas już pykam sobie fotki,ale kasy póki co z tego ni ma.
Pozdrawiam wszystkich
Ch4rli3
Cześć wszystkim, mam na imię Przemek.
Obecny sprzęt to powrót po dość długiej przerwie do fotografii amatorskiej, którą zawsze lubiłem. Życie jednak jest takie, że nie rozpieszcza i na pewien czas musiałem zarzucić hobby, poza okazyjnym fotografowaniem (kompaktowym) najważniejszych wydarzeń. Forum przeglądam od dość długiego czasu, zarejestrowałem się nie tak dawno temu. Zapewne będę bardziej czytelnikiem niż aktywnym dyskutantem (ciut mała wiedza) i zapewne będę zadawał dość często pytania na interesujące mnie zagadnienia.
Pięknych plenerów, uroczych portretów i jak najbardziej inspirujących tematów dla wszystkich użytkowników
500D+BG-E5; EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS;EF 50 mm f/1.8 II;EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM;METZ 48AF-1