Witam wszystkich :-D
Witam wszystkich :-D
hejka chłopaki i dziewczyny jestem nowym uzytkownikiem jestem początkujący i mam nadzieje że uzyskam tutaj wiele super rad od profesjonalistów, pozdrawiam mocno![]()
Witam wszystkich
Jestem amatorem od pół roku , czytam oglądam i pstrykam dosłownie wszystko Canonem EOS 550D ze szkłem 18-55. Sprzęt zaczyna mnie "słuchać"więc za chwilę zmieniam szkiełka . Nie będę na razie śmiecił tego forum swoimi postami (poza tym ale dział do tego przeznaczony) ponieważ oglądając galerie stałych bywalców stwierdziłem że nie mam nic do powiedzenia...... poza tym że dużo pracy przede mną (i kasy do wydania) zanim coś napiszę
pozdrawiam
Witam wszystkich!
Od ładnych kilku lat staram się nie kaleczyć zdjęć wykonywanych lustrzankami Canona. Zaczynałem od EOSa 33, a obecnie większość zdjęć wykonuję 5Dmk2. Pracuję i mieszkam w Chinach. Mam nadzieję, że uda mi się skorzystać z wiedzy i porad specjalistów na tym forum.
Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Jacek
Witam wszystkich odwiedzających to Forum.
Przeglądam je od pewnego czasu, głównie galerie i oceny zdjęć. Może przyjdzie taki czas, że i ja odważę się coś tu pokazać. Muszę się jednak jeszcze sporo nauczyć.
Tomek
Witajcie,
Mam na imię Marcin, mieszkam pod Wrocławiem. Po kilku latach zabawy S3IS postanowiłem zainwestować w lustrzankę i bawić się dalej.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Hellborn
P.S. Proszę na początek o wyrozumiałość![]()
To i ja się przywitam. Nazywam się Jakub Purej, a w internecie można mnie znaleźć pod nickiem: qbanez. Fotografią interesuję się nie na poważnie od paru lat, a na poważnie to właściwie od bieżącego roku. Fotografuję wszystko to co wyda mi się tego warte - nie ograniczam się do żadnej jednej dziedziny, ale największą słabość mam do ptaków, street photo, oraz reporterki... W canona wszedłem przez przypadek - moim celem był zawsze nikon, ale losy potoczyły się inaczej i w sumie nie żałuję. Mam skłonności do bycia onanistą sprzętowym, czego na rzecz robienia zdjęć staram się sukcesywnie unikać i przeciwdziałać temu... Niski budżet ma też w tym swój udział. Jak by nie było - kocham jasne szkła. No i wyznaję zasadę, że nie aparat robi zdjęcie tylko osoba, która go trzyma. Witam, pozdrawiam i kłaniam się nisko![]()
Witam!
Już jestem troche na forum ale ani razu się nie przywitałem więc trzeba nadrobić.
Witam wszystkich![]()