Witam i pozdrawiam.
Witam i pozdrawiam.
Witam
Obserwuje was juz od jakiegos czasu, fotografuje od dluzszego czasu, bede tu wpadal od czasu do czasu
Pozdrawiam
Jesteście obserwowani, nie możecie spodziewać się skąd was ustrzelą.
jestem tu nowy, choć jeśli ktoś będzie miał kłopot ze sprzętem, to chętnie pomogę. pozdrawiam.
Przywituję się z wszystkimi kanonowcami. Z niekanonowcami również;p
"Na własnym gnoju każdy kogut jest chojrakiem"
Witam i pozdrawiam.
Jako nowy gość chciałbym się przywitać i czasem zapytać o coś, czego nie wiem i nie umiem znaleźć przez wyszukiwarkę.
Jak wszyscy, to i ja.
Witajcie! Jestem pełen podziwu dla Waszej wiedzy i dla zbiorów tego forum, które są dostępne dla każdego zupełnie za darmo. A wiedzą pokrywają wydania książkowe/multimedialne, na które trzeba by było wydać wiele pln-ów.
pozdrowienia
Cześć wszystkimNatrafiłam na Wasze forum szukając jakichś informacji na temat usterek, które ujawniły się w moim aparacie
Mieszkam w Warszawie, studiuję. Fotografuję hobbystycznie i robię fotoreportarze dla redakcji motocyklowych. Cały czas się uczę. Pierwszym moim aparatem cyfrowym był Panasonic DMC-LS1. Potem był aparat analogowy Konica, Canon EOS 450 D z obiektywem Tamron SP AF 28-75 mm f/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) MACRO a teraz jest Canon EOS 500 D z obiektywem Canon EF 24-70 mm f/2,8 L USM. Pozdrawiam
![]()
Witam wszystkich![]()