Witam wszystkich serdecznie i cieszę się, że dołączyłem się do tak szanownego grona
Witam wszystkich serdecznie i cieszę się, że dołączyłem się do tak szanownego grona
Witam, wonzky jestem. Idę się zaznajomić z forum co jak i gdzie. Pozdrawiam.
To i ja się przywitam
Jestem już na forum od dość długiego czasu ale na razie tylko jako bierny czytający "pasożyt" newbie. Ale pora by to zmienić - chcę wejść w ten system głębiej.
Sprzęt swój zakupiłem już jakiś czas temu na forumowej giełdzie
Pozdrawiam wszystkich Canonierów
Marcin
Witam wszystkich. Zaczynam dopiero przygodę z fotografią (choć zawodowo mam do czynienia z grafiką). Cieszę się ze dołączyłem do grona artylerzystów.
Pozdrawiam.
50D/17-70, 50
Witam wszystkich forumowiczów!
Od jakiegoś czasu przeglądam to forum ale dopiero od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Canona EOS 550D + EF-S 18-55mm IS.
Zdjęcia chcę robić amatorsko choć z czasem mam nadzieję, że hobby przerodzi się w coś więcej.
Pozdrawiam,
longer83
C6D, C50D, C24-70L f/2.8, C70-200L IS f/4, R14 f/2.8, T11-16 f/2.8, C10-22 f/3.5-4.5, C50 II f/1.8, S8 f/3.5, H58 f/2, S35 f/1.4 C580EX
witam wszystkich !!!
Przygode z Fotografia zaczynam własnie od tego momentu...
Pomysłow mam sporo, lecz umiejetnosci żadnych.
Mysle ze na tym forum te umiejetnosci choc w malym stopniu osiagne.
Pozdrawiam wszystkich
Witam,
Forum czytam od dawna ale czasem trzeba o coś zapytać
Od systemu Canona zaczynałem i na nim pozostaję nie licząc rocznej zdrady z "Żółtym"
Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.
Pzdr dla wszystkich życzę nam udanej współpracy![]()
5dmkII/24-70 2.8 L/ 17-40 4L/ 580 exII
http://tomaszjopek.com
Witam szanownych forumowiczów.
Z canonem za pan brat od 2003, a od dwóch lat na forum jako podglądacz więc wypada się w końcu ujawnić.
Pozdrawiam serdecznie.