Witam wszystkich! Zdjęcia robię totalnie amatorsko, ze sprzętu canona posiadam G7.
Witam wszystkich! Zdjęcia robię totalnie amatorsko, ze sprzętu canona posiadam G7.
Ja również chciałam się przywitać. Zdjęcia robię amatorsko, posiadam Canona 450D i jeszcze wiele nauki przede mną.
Witam serdecznie
przesiadam się w najbliższym czasie z Olympusa E-500,
a wiem juz ze to na pewno będzie Canon, więc się "dopisuję"![]()
tylko bardzo proszę, nie nazywajcie mnie "członkiem"
Witam
Od długiego czasu czytam te forum. Nadeszła chwila aby się ujawnić. Posiadam kilka sztuk sprzętu C, który nie dawno zakupiłem. Mam nadzieję, że jeszcze sporo od Was się nauczę. Teraz napisze w wątku dla początkujących małą prośbę.
Darogryf
Hello,
Ja rowniez od dluzszego czasu sie zaczytuje, wiec pomyslalam ze wypadaloby sie przywitac
zycze wszystkim milego dnia;-)
witam
Ostatnio dołączyłam do grona Canonowców (zdradzający tym samym w moim przypadku Nikona). Niestety jeszcze nie ujarzmiłam swojego skarbu, ale może pomożecie mi w tym
Pozdrawiam ciepło![]()
Witam, ja też z dniem dzisiejszym dołączyłem do Waszego szanownego grona. A zatem życzę miłego wieczoru. Krzysiek![]()
Ilość wpisów: 32 kilobity
Witam i ja. Czytuję forum długo... ale jakoś nie miałem okazji/chęci do ujawniania się :] Witam wszystkich i tutaj![]()
EOS 50D, EOS 650, Contax RTS, Yashica FR-1 | Tamron SP 28-75/2.8 | Canon EF 75-300 II IS | Zenitar 2.8/16 Fisheye | *Zeiss 50/1.4 | Yashica ML 28/2.8 | Yashica ML 50/2.8 | Yashica ML 135/2.8 | Yashica ML 35-70 | Yashica ML 75-200/4 | 580 EX |
* EPKT Spotters *
Witam wszystkich serdecznie,
Z dniem dzisiejszym dołączyłem do grona posiadaczy canona i myślę, że dużo się tutaj dowiem o sztuce fotografowania,
Bartek