Witam wszystkich.
Ja natomiast używam systemu Nikona (Peace hehe) ale forum śledzę już jakiś czas bo warto, choćby dla oglądania fotek czy porad zdjęciowych.
Pozdrawiam wszystkich canonowców![]()
Witam wszystkich.
Ja natomiast używam systemu Nikona (Peace hehe) ale forum śledzę już jakiś czas bo warto, choćby dla oglądania fotek czy porad zdjęciowych.
Pozdrawiam wszystkich canonowców![]()
Ostatnio edytowane przez kuba_rsx ; 15-01-2010 o 14:27
Witamy kolejnego nikoniarza![]()
Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/
Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/
Witam Canonierów :-]
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 450-ki z nie najlepszym szkłem Tamron 18-200 (teraz to wiem, lecz przed zakupem myślałem że to świetny wybór).
Na szczęście całka C50 1.8 jest w drodze.
Pozdrawiam
Cześć wszystkim, jestem vidocq.
Jak widać w stopce, używam Canona.
To nie jest mój pierwszy aparat ale pierwszy Canon i dopiero go poznaję.
No to zabieram się do czytania...
pozdrawiam, vidocq
Hej wszystkim, jestem all-bert.
Od pewnego czasu śledzę forum, teraz postanowiłem się zarejestrować, żeby nauczyć się więcej i wykorzystać to w spotting'u, którym się interesuję od 2 lat.
Sprzęt jak poniżej.
pzdr
400D+kit+70-300 APO
my photos
Witam wszystkich jestem Oskar (oskardj92)
Niedawno założyłem konto, aby czerpać wiedzę od innych bardziej doświadczonych osóbSprzęt podany poniżej.
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
bardzo mi miło przywitać się z wszystkimi użytkownikami jakże przemiłego forum Canona, na imię ma Radek. Mam 350D, fotografuję i zajmuję się fotografią jakieś 22 lata, zacząłem od drużyny harcerskiej reporterskiej tam nauczyłem się "robić zdjęcia" aparat-ciemnia-obróbka. Pozdrawiam
Witajcie, być może niebawem wejdę w posiadanie 5D MkII.
Kilkoro z Was miałam przyjemność poznać wcześniej na forum stock-board![]()
Mam nadzieję, że znajdę tu bezcenną wiedzę o sprzęcie i technikach fotografii, oraz miły kącik towarzyski.
Pozdrawiam,
Arletta
ja też witam serdecznieJestem dumną posiadaczką Canona 500D, do którego podkradam szkła od mojego Misia, który swoją drogą zaraził mnie fotografią
![]()
Kosmate myśli... z Canon'em 500D + Canon EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM + Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III + Nissin Di622 + filtry, ściereczki, torby, statyw made in TESCO i inne kobiece atrybuty
YO YO !!!
Siemanko wszystkim, z Zielonej Wyspy pozdrowienia dla wszystkich przesyła Canonier Paweł !!! CANON RULEZZZZ...a tak wogóle to moja Misia kradnie moje słoiki
))
Ostatnio edytowane przez overseer ; 08-02-2010 o 23:41
Canon 40D+grip, Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 70-200 f/2.8 L IS, Canon 100mm f/2,8 L IS Macro, Falcon 8mm Fish-eye, Canon 580EXII, Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2 + Tamrac Expedition 6