Witam wszystkich ;]
właśnie przesiadłem się z APS-C na full frame ...
Witam wszystkich ;]
właśnie przesiadłem się z APS-C na full frame ...
Witam wszystkich,
Nazywam się Michał, jestem studentem Politechniki Warszawskiej.
Po kilku latach letargu w trybie auto ocknąłem się i postanowiłem sprawdzić się w roli fotografa-amatora.
Obecnie poznaje kanony fotografii za pomocą Canona Sx20IS i kilku książek od Mikołaja.
Przed udanym zakupem starałem się robić zdjęcia serią kompaktów Canona PS 5xx.
Pozdrawiam i mam nadzieję z nie tylko będę czerpał wiedzę z tego forum ale także będę pomagał je współtworzyć.
Michał
Witam,
Mam na i mię Jarek. Od kilku dni jestem posiadaczem 1000D(dostałem go w prezencie). Tak naprawdę jest to moje pierwsze lusterko i jeszcze nie zabardzo wiem jak się z nim obchodzić.Studiuję instrukcję obsługi i czytam forum-myślę że się wiele od Was nauczę.
Pozdrawiam-początkujący
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Od 4 miesięcy jestem posiadaczem kitu 500D + 18-55mm (wcześniej fociłem na Finepix S5500). Sprzęt kupiłem prosto z Japonii podczas wakacji - niestety do dnia dzisiejszego nie pozyskałem instrukcji PL, dlatego mam nadzieję, że dzięki temu forum (a raczej dzięki Waszej wiedzy) podszkolę się w kwestii manualnej obsługi mojego lustra i postaram się wykorzystać jego oraz moje możliwości w zakresie fotografii.
Pozdrawiam!
Bartek
witam mam na imię krzysiek , sorki z góry jestem nikosiemmam nadzieje że nie zlinczujecie za to
1 - nikon d60 kit 18-55 , - sprzedane i kupione aktualnie nikon d90 kit 18-105 , blenda , i coś tam jeszcze , pozdrawiam
Dzień Dobry... mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę![]()
Witam serdecznie
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem 450D, przedtem pstrykałem Sony H-10 ale nie dawała mi ona satysfakcjina razie tylko pstrykam fotki bo do Photoshop-a jakoś nie mogę się zabrać
Pozdrawiam
450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX
Witam.
Jestem Przemek, zacząłem pół roku temu swoją przygodę z fotografią i Canonem, jestem posiadaczem Eosa 500D, choć jak się patrzę na ceny teraz to mógłbym mieć za tyle samo o jedno zero mniej w modelu, ale z drugiej strony, sprawia mi on tyle niespodzianek, że nie sposób go nie lubić.
Oprócz wspomnianej 500-tki posiadam jeszcze Eosa 30, ale jeszcze połowa klatek przede mną do końca pierwszej rolki, zobaczymy czy coś z tego będzie.
Jestem również uczniem studium fotograficznego (fotografia artystyczna i użytkowa, bssu, bielsko-biała (z tąd jestem))
Trafiłem tu bo mam sporo pytań (nie bójcie się, umiem korzystać z wyszukiwarki) no i by się czegoś nauczyć.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez deffik ; 11-01-2010 o 22:21 Powód: Uzupełnienie postu.
Witam
Piotrek z tej strony aktualnie zaczynam przygodę z lustrzankami itp. Sądzę,że owe forum będzie najlepszą skarbnicą potrzebnej mi wiedzy
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Mam na imię Adam i od ponad 2 miesięcy jestem posiadaczem EOSa 450D. Skromna szklarnia też już jest, więc jest się na czym uczyć oraz od kogo, bo forum śledzę troszkę dłużej i naprawdę sporo już się dowiedziałem. Ale to dopiero początek.
Pozdrawiam:grin: