Strona 100 z 183 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1 000 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Domyślnie

Witam

Też się melduje. Fotografią interesowałem się wcześnie, zaczynałem na zenicie w szkole podstawowej ale niestety jakoś szybko straciłem zapał do zabawy. Po wielu latach wróciłem do fotografii no i znalazłem się tutaj.

Bardzo ciekawe forum. Prawie każdy problem chodzący mi po głowie zostaje rozwiązany dzięki wpisom na forum..

Teraz głównym problem jaki mnie ciągle trapi to zrobić dobre zdjęcie i znaleźć czas na realizacje pomysłów..

Pozdrawiam

Domyślnie

Witam forumowiczów.
    Zadowolony posiadacz 40D wraz z spacerzoomem, przymierzający się do zakupu 50mm.

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Domyślnie

Witam, Wszystkich!

Jestem nowym użytkownikiem forum
    Od kilku dni posiadam Canona 500D + 18-55 IS. Jeszcze nie zrobiłem żadnego dobrego zdjęcia gdyż biegam po ustawieniach i się uczę. Może ktoś ma też 500D i mi poradzi co, jak ustawić by było dobrze Z chęcią bym kogoś wysłuchał :P

RH-0
    Guest

Domyślnie

to i ja się przywitam ....
    na starość postanowiłem powrócić do mojego młodzieńczego hobby...Ale zanim kupie Aparat - kupiłem sobie aparacik (a510) i już mam z nim problemy ...
    Niemniej - raz jeszcze - witam i pozdrawiam wszystkich

Arokuch111
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich na forum.

Podobno, że w fotografii apetyt rośnie w miarę jedzenia... Coś w tym jest, sam to zauważyłem.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

arturo321
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich obecnych i nieobecnych. Od kilku miesięcy regularnie przeczesuje wasze wypowiedzi w poszukiwaniu trudnych odpowiedzi na proste pytania i przyznaje iż w większości przypadków kierujac się waszymi uwagami udaje mi się je znależć. Wielkie dzięki za to i od razu skromna prośba,ponieważ przeszukałem archiwum i nie natrafiłem na zbyt wiele informacji o Tokinie 50 135 może ktoś mógłby wustukać kilka uwag na jej temat ale wziętych z autopsji a nie z testów. Znam jej testy. Z góry dziękuje.

Domyślnie

Również witam wszystkich
    Forum czytam już od dobrych 2 lat a konto mam od początku roku ale nie czułem się jeszcze na siłach aby zacząć pisać Fotografią interesuje się od 4 lat i powolutku się rozkręcam. Jak większość zaszczepiony pstrykaniem przez ojca.

mir31
    Guest

Domyślnie

Witam, nie mam co prawda jeszcze nic z Canona ale jestem w trakcie poszukiwań 5D.

Domyślnie

Ja tez sie witam, forum podczytuje od dawna w momentach kiedy potrzebuje rady, zwykle znajduje ja w watkach archiwalnych. Ostatnio fotografia staje sie dla mnie czyms wiecej niz hobby, wiec pewnie bede tu bywac czesciej.
    Moj zestaw: 5D, 350D, C70-300f2,8IS, C85f1,8, C16-35f2,8L, C50f2,5, T28-75f2,8 + akcesoria + skromne studio.

Dopiero zaczyna Awatar lox
    Miasto
    Gorzów Wielkopolski

Domyślnie

Ja też się przywitam bo zdałem sobie sprawę ze od jakiegoś czasu czytam to forum a nawet się nie przywitałem ;] Poza tym jest okazja napisać 1000 post
    Mój sprzęt Canon eos 40D + Canon 50 1.8 + na dniach Canon 24-105 f4 + Lowepro stealh reporter d 400 AW

Strona 100 z 183 PierwszyPierwszy ... 50909899100101102110150 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów