czesc test zdjecia
czesc test zdjecia
Hej,
od dluzszego czasu wpadam na forum i podczytuje. W zeszlym roku kupilem 40D i niedawno 24-105L i nieco mocniej sie wkrecam, wiec sila rzeczy pewnie bede sie tu (na CB) wymadrzal![]()
Jestem głównie czytaczem - za to mocno wkręconym
Dzięki Wam za to wszystko czego się z naszego forum już dowiedziałem.
Pozdrawiam canonierów![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
To i ja się przywitam w odpowiednim do tego wątku.
Fotografią mnie zaraził tata, to było jakieś 5 lat temu.Skutecznie i coraz bardziej się to we mnie pogłębia, już samoczynnie.
Póki co się wkręcam w forum, czyli mało piszę, ale wiele już się dowiedziałem.![]()
Jestem spod Częstochowy, ale aktualnie (studia) znaczną większość czasu spędzam w Poznaniu.
Pozdrawiam!![]()
Cześć, nazywam się Andrzej, fotografią interesowałem się od dziecka (tata miał Zenita, chyba sporo osób zostało zarażone tym bakcylem przez swojego tatę), dotychczas pstrykałem fotki Olympusem 5060WZ.
Kilka dni temu kupiłem Canona 500D, rozpoczynając swoją przygodę z lustrzankami![]()
Pozdrawiam,
Andrzej
Mój sprzęt: Canon 500D + 18-55 IS
Cześć!
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności zamieszkujących i fotografujących na Zielonej Wyspie.
Ostry
40D + BG-E2N | C17-40L | C50 f1.4 | C55-250 | C 580 EX II
Mieszkam w najpiękniejszym miejscu na Ziemi - tylko dlaczego tu tak mokro?
Moje fotki
Skoro czytam i czytam i czytam forum od "jakiegoś" czasu, to pomyślałem że warto się w końcu przywitać
Pozdrawiam!
Witam, jestem Piotrek i pozdrawiam wszystkich.
(Mam nadzieje że za sprzęt w stopce nie wylecę z forum :-P).
witam :-D
.................................................. ..........
welcome to the other side..
http://moohra.deviantart.com
i z racji że nie cierpię na onanizm sprzętowy napiszę tylko- mam aparat ....