Strona 87 z 183 PierwszyPierwszy ... 3777858687888997137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 861 do 870 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

michael41
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Ponieważ właśnie znalazłem ten wątek,to również chcę sie przywitać i pozdrowić wszystkich użytkowników forum.Bardzo często i chętnie tu zaglądam,czytam,analizuję,korzystam z rad (niekoniecznie skierowanych do mnie). Uważam ,że to forum jest prawdziwą skarbnicą praktycznej wiedzy dla posiadaczy aparatów systemu Canon i nie tylko.Oby tak dalej.Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkim udanych zdjęć!
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

takart
    Guest

Domyślnie

Też witam Wszystkich

Od miesiąca lustrzę Canonem 1000D. Zabawa przednia. Jeszcze nie robiłem tak dużo zdjęć, w tak krótkim czasie - blisko 1000. Ciekawe kiedy mi przejdzie .

WEDROWNY
    Guest

Domyślnie

Dzień dobry
    Byłem 10 lat fotoreporterem, 3 lata wolnym strzelcem (bardziej wolnym niż strzelcem),

no i wreszcie jestem sobą.
    Wracam do zdjęć

Dopiero zaczyna Awatar mkowalczuk

Domyślnie

Witam wszystkich
    Po dłuższym okresie czytania - wpadłem na pomysł by się ujawnić.

chinolek
    Guest

Domyślnie

witam z uk

Tomekenator
    Guest

Domyślnie

Witam wszyskich forumowiczów,

3 miesiące temu nabyłem canona 40d (po przesiadce z nikona d80) i stałem się regularnym czytelnikiem tego forum. To co szczególnię cenię, to możliwość zapoznania się z opiniami użytkowników (a nie teoretyków) odnośnie danego srzętu (jestem na etapie kompletowania obiektywów). Jedyna rzecz jaka mi trochę przeszkadza to niedziałająca wyszukiwarka.

pozdrawiam

Tomek

r-romansky
    Guest

Domyślnie

Witam.Od jakiegoś czasu zaglądam tu w poszukiwaniu odpowiedzi na przeróżne pytania dotyczące fotografii, ale i wyposażenia,sprzętu jak i rożnych technik robienia zdjęć.Pozdrawiam wszystkich czytelników i użytkowników tego forum.

Bywalec Awatar ds74
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

Też chciałbym wszystkich powitać. Po wielu latach zabawy z analogami, później trochę z cyfrowymi kompaktami kupiłem sobie na próbę małą lustrzankę cyfrową i mam nadzieję że tu na forum uda mi się zdobyć dużo potrzebnej wiedzy a może i ja komuś pomogę.

obserwator51
    Guest

Domyślnie

Niech będzie pochwalony, ode mnie i mojej żony.
    To żart, ale Witajcie wszyscy forumowicze. Jestem tu nowy i wdepnąłem na Wasze forum dopiero dziś, choć Canona S5 IS kupiłem w 2006 roku. Mam jednak dość prowadzenia dochodzenia, jak detektyw, na temat tego, co ten sprzęt może i potrafi. Myślę, że bardziej zaawansowani w tej dziedzinie, pomogą mi go opanować i poznać tajemnicze skróty, które brzmią dla mnie jak nuty. Myślę, że Was nie zanudzę swoimi postami.
    Pozdrawiam serdecznie
    obserwator51

Strona 87 z 183 PierwszyPierwszy ... 3777858687888997137 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów