Strona 80 z 183 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130180 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

pilon
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie, miło mi zacząć poznawać świat Canona.
    Mam nadzieję, że spędzę tutaj tylko i wyłącznie miłe i pouczające chwile
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Dziobry wieczor

2 miesiace temu zanabylem Canona 450D i za namowa Don Bolano pojawilem sie tutaj :

itam86
    Guest

Domyślnie

Witam
    Fotografia zarazil mnie Tata(amator;]) wybralem sie do Szkoly Zawodowej a pozniej technikum Fototechnicznego na ul.spokojnej w Warszawie,aktulanie jestem absolwentem i rozgladam sie za praca w tym zawodzie.Uczestniczylem w wielu sesjach komercyjnych jako asystent(popychadlo-niewolnik ) aktualnie jestem szczesliwym posiadaczem 400d i 300v.No to chyba tyle na poczatek,forum przegladam juz od dawna ale dopiero teraz postanowilem sie przedstawic.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow - Mateusz

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Witam.
    Jestem od bardzooo niedawna szczęśliwym (mam nadzieję ) posiadaczem canona i pozdrawiam wszystkich!
    Oj chyba będę często zaglądał bo wiedzy brak .

PABAS
    Guest

Domyślnie Witam Wszystkich

Witam Wszystkich

Jako nowy napalony/zapalony początkujący fotograf pragnę się przywitać, wraz z moim nowym nabytkiem w postaci Canon 40D + Tokina AF 28-80 f/2,8 AT-X 280AF PRO (myślę że na początek w zupełności wystarczy). Z czasem jakiś teleobiektyw + stałka.

Pozdrawiam
    PABAS
    Ostatnio edytowane przez PABAS ; 12-10-2008 o 21:01

Uzależniony Awatar trothlik

Smile

Cześć nowy zapalony początkujący fotografie
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Domyślnie

dobry wieczór

Coś już napisał Awatar krzykik
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Witam

Obecnie użytkuję sprzęt Sony, ale moze wkrótce bedzie to ......

Kropas
    Guest

Domyślnie

Witam jestem bardzo początkującym urzytkownikiem luster... posiadam w tym momencie Canona Eos 300 + Soligor 28-80 mm 1:3,6 - 5,6 czyli taki w miare sprzęt dla początkującego :P (tak sądze) wcześniej bawiłem się fotografią cyfrową ,głównie obróbką zdjęć w programie photoshop ,czy Image ready... trochę moich cyfrowych wypocin można zobaczyć na http://kropas.photoblog.pl Pozdrawiam i życzę sobie jak i wam miłej współpracy !

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie cyfrowa analogia

To i mi przyjdzie się przywitać.
    Wolę czytać niż pisać, więc będę raczej biernym forumowiczem, a że forum zacne to i często tu zaglądam.
    Bardziej ze mnie Grafik/projektant niż fotograf/fotograf, ale już od urodzenia param się tą sztuką. Na początku był analog, ruski światłomierz, fotopan100 i ciemnia w łazience, teraz niestety/stety cyfra,monitor,ps.
    W każdym bądź razie to tymczasem i narazie.
    pozdrawiam
    Filip.
    You_Me_Kan`on

Strona 80 z 183 PierwszyPierwszy ... 3070787980818290130180 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów