Strona 76 z 183 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    po rejestracjach aut z Twojej galerii wnioskuję że kolejna osoba z pomorskiego na CB
    Auto kolegi, ale to nic nie zmienia Gdyni się urodziłem, mieszkałem kilka lat, a teraz mieszkam i tak od 17 lat w Wejherowie
    eos30D+50mm 1.8+18-55

Dopiero zaczyna Awatar asthral
    Miasto
    opoczno

Domyślnie

Witam!
    jako zem nowy to trzeba sie przedstawic
    28lat prawie na karku, 400D+kitowy kit, czekam obecnie na potomka /mam nadzieje ze plci meskiej / na forum trafilem chcac sie czegos dowiedziec o technice focenia zeby malemu jakies photo od czasu do czasu pstryknac co by babcie mialy co na biurkach stawiac
    ------------------------------------------------------
    "Do zobaczenia w rzeczywistosci nowego utrapienia...."
    400D|C18-55EFS|C80-200|C50f1.8|420 EX|

creart
    Guest

Domyślnie

i ja jako nowy user forum przywitam sie z Wami
    mam na imię Artur, jeśli chodzi o sprzęt to posiadam dziadka canona 10d + grip + 28-105 3,5-5,6 + EX 580, myślę o zmianie na 40 d i dokupieniu szkieł ale na razie tylko myślę... :P fotografuje amatorsko wiec raczej będę czerpał wiedzę z forum co nie oznacza ze będę tylko biernym userem... mam nadzieję

colt
    Guest

Domyślnie

Jako ze nowy jestem to wypadałoby sie przywitać. Witam więc wszystkich serdecznie. Posiadam obecnie Canona 350D z kitem i jestem na etapie zakupu EF-S 10-22mm i EF 70-300.

Rallymedia
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich! nazywam się Mateusz i jestem z Warszawy. Obecnie posiadam 400D ze szkłami S100-300, C10-22 i C28-135 IS plus Speedlite 580EX II i trochę innych gratów :smile: Fotografuję głównie rajdy samochodowe, wyścigi i inne imprezy motoryzacyjne i coś tam mi nawet czasem wychodzi ;-)

Domyślnie

Witam wszystkich
    Posiadam co prawda sprzęt N ale myślę że się dogadamy :-)
    Błogosławieni Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia, i nie zabierają głosu.

woce
    Guest

Domyślnie

Wypada się przywitać... a na pewno nie zaszkodzi
    Witam i pozdrawiam

pepelito1
    Guest

Cool

Witam, jestem pepelito. Mam na imię Paweł. Pochodzę z biednej rodziny (internet mam dzięki radiówce 4zł za miesiąc). Mieszkam na totalnym odludziu. Do miasta mam 10km. Mieszkam na wsi w Zagorzycach na Podkarpaciu. Interesuje się fotografia odmienna niż inni-astrofotografią. Fotografuję obiekty nocnego nieba(mgławice, galaktyki, gromady). Fotografuje kamerką internetową. Chociaż najlepszym rozwiązaniem jest lustrzanka cyfrowa 300D/350D. Bardzo, bardzo chciałbym mieć taki aparat. Ale w moich warunkach rodzinnych nie bardzo idzie to zrealizować może za kilka lat jak będę miał 18'kę to pójdę do pracy. Ale do tego czasu pozostało mnóstwo czasu - 3L. Pozostaje mi fotografowanie kamerka internetową + targanie komputera na pole i marznięcie kilka godzin. Ale to bardzo mnie wciąga zajmuje sie tym od roku.

Myślę że tu na długo zawitam

Na razie więcej nie piszę. Po jakimś czasie dowiecie się więcej czytając moje
    posty. W którym będę się starał pokazywać nowe zdjęcia gwiazd. Postaram sie was zachęcić do robienia w takich właśnie zdjęć, myślę że mi sie to uda. Przynajmniej kilka osób. :razz:

PS: Czekam na pogodę jak będzie to możecie liczyć na nowe zdjęcia. Jeśli ktoś chce to może bardzo liczyć na moja pomoc. pomogę co będę wiedział.:cool:

Pozdrawiam na razie!

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Witam wszystkich!
    Ciemnię zlikwidowałem jakieś 12 lat temu. Myślałem, że da się żyć ... bo cyfra mnie nie rajcowała. I jakoś te latka przebidowałem.
    No, ale teraz mam jakby więcej czasu zatem zobaczymy czy warto było wrócić do tego "hobby" (???) i czy akurat do canona ;P.
    Całe szczęście, że stare obiektywy mi zostały - nie będę miał depresji z powodu AF :-)
    Pozdrawiam forumowicz(ki/ów).
    Andrzej

Miasto
    Baniocha/Piaseczno

Domyślnie

Napisałem już kilka postów na forum, ale się jeszcze nie witałem, więc...
    Jestem Artur, mieszkam w małej podwarszawskiej miejscowości, obecnie posiadam 350D + kit + Sigma DL Macro Super 70-300) w planach 28-105 USM, Canon 50/1,8 i jakaś lampka
    Canon 350D + 18-55 (kit) + Sigma 70-300 DL Macro Super + filtry

Strona 76 z 183 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126176 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów