-
Bywalec
Witam Wszystkich
Trochę o sobie przedewszystkim to jestem Marek na wszytkich jakichkolwiek forach mam niki Marek69 lub Marek19691. Zdjęcia robię długo nie profesjonalnie i dalekie od tych które tu oglądam, ale zaczynam dążyc do tego by były jak najlepsze. Zacząłem jakieś 25 lat temu od Zenita E i od tamtej pory były tylko lustrzanki, pierwsze zdjecia do czarno białe ciemnia w ubikacji i wywoływanie to było cudo widzie jak na papierze ukazują się postacie. Potem były zenity 11 i 12XP, następnym przeskokiem i tak zostałem canonierem nawet o tym nie wiedząc analogowwa 300 moje marzenie z kiepskimi obiektywami tamrona z których czasem udało wykrzesi jakąś niezłą fotkę. Dwa lata temu szwagier zakupił 350D który był częściej u mnie niż u niego niestety z kitem i moimi tamronami co też dawało mierne efekty. Obecnie stałem si ę od niedawna posiadaczem 40D z dwoma obiekywami Canon17-55 f 2.8 USM IS i Canonem 100 mm macro gdyż drugim moim hobby to robale które choduje w domu. Dokupiłem lampę canona 580 ExII i jak żona wszystko kiedyś zliczy to będę miał rozwód. Teraz jeszcze jedno ciche marzenie 70 -200 mm f 2,8 USM IS dopnę i tego, ale narazie czytam i dochodzę do wniosku że tyle lat pstrykałem zdjęcia może kiedyś zacznę naprawdę focic.
Uprawnienia umieszczania postów