Witam wszystkich, jestem Piotrek i na tą chwilę posiadam Minoltę Z3. W niedługim czasie mam zamiar kupić 400D więc zostanę Canonowcem![]()
Witam wszystkich, jestem Piotrek i na tą chwilę posiadam Minoltę Z3. W niedługim czasie mam zamiar kupić 400D więc zostanę Canonowcem![]()
Witam!
Mam na imię Gabriela i mam zamiar trochę poczytać jak robić dobre zdjęcia.W tej chwili mam do dyspozycji Olympusa C5060 i Canana 400D.Myślę ze kilka moich zdjęć wartych jest pokazania na tym forum.Pozdrawiam
Witam Wszystkich,
Od dosyć dawna robię zdjęcia, od niedawna staram się fotografować8)
Przygodę z fotografią zacząłem w wieku lat 7 - wtedy dostałem średni format, taki ruski dwuobiektywowy.
Teraz mam 30D - zresztą od niedawna. Stajnia powoli będzie się upółprofesjonalniać, ale z czasem.
30D, w drodze C10-22, 24-105/4L IS, Speedlite 580EX II, Lowepro Flipside 300 i się powoli rozwija... no i jeszcze jakaś małpka po drodze.
Witam również!
już niedługo będę w posiadaniu 40D!
can't wait xD
Witam Wszystkich,
na razie w posiadaniu Canon S2 IS, ale za niedługo 400D + 2 obiektywy Canona
pozdrawiam
Witam Wszystkich
Wypada się przywitać i parę słów o mnie:
Czytam forum od kilku miesięcy - od kiedy stałem sie szczęśliwym posiadaczem 400d i Tamrona 17-50/2.8, Wcześniej też zadowolony użytkownik canona s50.
Pozdrawiam
Witam wszystkich Canonierów
narazie 40D+17-85+50/1,8......w planach 70-200 f/4 L ,580EX ,a potem się zobaczy
pozdrawiam
Noel
To i ja sie przywitam.
Przygodę z fotografią zacząłem od aparatu Smiena 2, w czasach gdy był to całkiem nowoczesny sprzęt. Potem był ZENIT B, ZENIT E, a ostatnie 20 lat PRACTICA MTL3. Od niedawna jestem posiadaczem EOS-a 350D. Na razie po cichu czytam sobie forum i próbuję oswoić się z fotografią cyfrową. Pozdrawiam.
Witam canonierów.
Zaczolem ok rok temu, na fuji s6500, teraz przesiadlem sie na Canona 20D i z tad moja becnosc tutajtroche sobie poczytam, jak bede umial to pomoge a i pracami sie podziele
moja skromna galeria www.stanczyk-art.com dla rozpoznania
pozdrawiam, Krzysiek
www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...