Witam!
Mam na imię Michał. Posiadam Canona 400d. Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum. Fotografią interesuje się od roku a lustro mam od miesiąca.Tak więc jestem dopiero początkujący i przepraszam wszystkich za głupie pytania !!!
Pozdrawiam !
Witam!
Mam na imię Michał. Posiadam Canona 400d. Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum. Fotografią interesuje się od roku a lustro mam od miesiąca.Tak więc jestem dopiero początkujący i przepraszam wszystkich za głupie pytania !!!
Pozdrawiam !
Na imie mam Grzegorz i od trzech miesiecy jestem posiadaczem canona 30d,28-135 oraz 100-400.Mieszkam na stale w New York.Najbardziej interesuje sie fotografia ptakow.Do Central Parku nie daleko,a tam ich jest sporo.Mam nadzieje,ze z czasem bede sie mial czym pochwalic.Z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytania.Pozdrawiam.
Witam wszystkich, na imie mam Tomek, jestem szczesliwym posiadaczem 300D + kit usm od paru dni. Do tej pory zdjecia robilem nikonami d70 i d80 znajomych, ale jestem szczesliwy z wyboru 300D. Pozdrawiam
Witam
mam na imię Rafał, przygodę z fotografią rozpocząłem w podstawówce (rosyjski FED), później długo długo nic, aż w końcu 8 lat temu kupiłem Nikona F50. Później był EOS33 i w końcu 400D. Fotografia dla mnie to przede wszystkim hobby i płynąca z tego przyjemność.
Pozdrawiam
Witam wszystkich!
Jestem nowa na tym forum. Moja przygoda z fotografią zaczęła się w czasach liceum i studiów na jeszcze analogowej lustrzance. Po latach (niestety za chwilę liczonych już dziesiątkach) wracam do uczenia sie wszystkiego na nowo na nowym nabytku 40d (co za urocza bestia)
Jednym słowem fotografia to stare, lekko zakurzone ostatnio hobby.
Myślę, że zostane z Wami na dłużej i mam nadzieję, że nikt mnie nie pogoni za, początkowo głupie pytania.
Witam!
Z canonem zwiazany od lat, kiedys latalem z eosem 500n teraz czas na lustrzana cyfre. Mam 400D z kitem, 50 1.8, 100 macro, 70-200/4L IS.
Witam!
Mam na imię Piotr. Wciąż fotografuję na slajdach i to do tego Minoltą.![]()
Jako, że czas idzie do przodu, to bardzo, bardzo powoli zaczynam się rozglądać za czymś cyfrowym (czy będzie to jakiś Canon - czas pokaże). Postanowiłem się więc zarejestrować także tutaj, coby troszku poszperać co w cyfrowym świecie Canona piszczy... :-)
BTW: Więcej o mniei o moich zdjęciach na:
http://www.dreamygallery.com
witam wszystkich forumowiczów
Witajcie![]()
Witam,
40D