hej jestem nowym użytkownikiem canona
i mam nadzieje że duzo sie dowiem o nim od was+
pozdrawiam :cool:
hej jestem nowym użytkownikiem canona
i mam nadzieje że duzo sie dowiem o nim od was+
pozdrawiam :cool:
Witam,
od kilku miesięcy mam 30D i jakis czas Olympusa 5060. Przed wizytą nieznanych sprawców używałem analoga Nikona. Ostatnio niestety pstrykamzamiast robić zdjęcia. Mam nadzieje że sie to zmieni na lepsze.
Witka
Od kilku dni, jestem posiadaczem Canona EOS 400 D . Praktycznie zaczynam dopiero swoja przygode z fotografowaniem i mam nadzieje, ze wyniose z tego forum duzo przydatnych informacji.
Pozdrawiam
przygode z fotografia zaczalem dosc dawno. Na poczatku byly 'potatowe' zenit, lubitiel, pentacon six + obiektywy, lampy itp itd. No i oczywiscie nie opisane emocje towarzyszace pojawianiu sie obrazu na papierze zanurzonym w wywolywaczu.
Pierwsze zetkniecie z fotografia cyfrowa, to tez aparat tatowy - Minolta Dimage S304.
Moje wlasne, to analogowy EOS 300 z gripem (sprzedany) i obiektywami tamrona 28-80 (sprzedany) i 70-300 (tego mam do dzis), EOS 350D (sprzedany) z kitem 18-55 (sprzedany) i Sigma 18-200 (sprzedany), wreszcie przyszla kolej na 20D, 17-40 i 70-200. Bylbym zapominial, od paru lat jest jeszcze A70 niedawno uzupelniony o obudowe wodoszczelna...
Fotografuje glownie w podrozy, ale lubie tez pobawic sie troche 'w domu'.
na CB zagladam od jakis 2 lat, ostatnio coraz czesciej. Dzisiaj postanowilem sie zarejetrowac, wiec chyba najwyzszy czas powiedziec sakramentalne:
"DZIEN DOBRY"
jak wreszcie uda mi sie zrobic jakies dobre zdjecie, to pokaze... ;-)
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700