Strona 58 z 183 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam,

Po latach wracam do Canona!...tym razem 5D +35/1.4 i 70-200L IS.

Niestety z bólem pozbyłem sie właśnie analogowego Contaxa G2 z 21, 28, 45 i 90...analog stał się zbyt drogi i kłopotliwy..przynajmniej w relacji do cyfry :-(
    Mam też kilka kompaktów i całkiem fajny SONY R1 - rewelacja jakosc/cena.

Fotografuje od wielu lat, ale nie mam już czasu na ambitną fotografię, bo musze go dzielić pomiędzy pracę, rodzinę i kilka innych zainteresowań...ale się trochę staram aby zdjęcia były z głową i sercem:-)

W każdym razie nie żyję z fotografii.... to tylko hobby....
    EOS 5D i elki

Dopiero zaczyna Awatar nomad_fh
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

to ja również się przywitam

Grzesiek "Nomad", pracuje jako operator DTP, obsługa plotera wielkoformatowego i takie tam
    Oprócz tego "bawie się" w reporterke (głównie koncertową) dla kilku portali muzycznych.
    Sprzętowo kiedyś Eos 300, w momencie jak mi "zniknął" na jednym z festiwali kupiłem Eos 5 + Tamron 28-75 2.8 - nie żałuje. Do tego obecnie zestaw 2x 100 Ws + parasolki (zestaw "chińczyk" więc bez cudów). W planach był zakup 400D + 580EX, plany zmieniły się na zakup 40D - kwestia czasu
    Dodatkowo często robie na pożyczanym 350D, jakiś firmowych Olympusach E10, Canonach A95 itp.

Moje wypociny (bardzo dużo mam na portalach, na dysku - nie mam czasu przenieść na sieć):
    http://www.nomad.anv.pl/foto
    http://www.flickr.com/photos/nomad_fh/ (w trakcie uzupełniania)
    Grzesiek "NomaD_FH" (nomad-imprezy.pl, Mój flickr, picassa)
    Canon Eos 400D, Canon Eos 5 + Tamron 28-75 2.8 + EF 50 1.8 + Sigma 70-200 2.8 + kit EF-S 18-55 IS + 580 EX II + NANEU PRO ALPHA+ mase śmieci

Awatar latarnik
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Witam (;

Jestem Kubą znanym czasem jako latarnik (; Mieszkam w Gorzowie Wlkp. i aktualnie jestem w klasie maturalnej. Zdjęcia robię prawie od roku, ale mam ich na koncie niewiele, gdyż koszta wywolywania zdjec na plyte mnie wykanczaja. Mam dwa analogowe body EOSa 5 i EOSa 1000F. Do tego cztery obiektywy - dwa Canony(28-105 3.5-5.6 USM i 75-300 4-5.6), Tamron 24-70 3.3-5.6 i Soligor 70-210 4.5-5.6 (;
    W najbliższych planach (czyli znając moje szczęście, to za jakieś poł roku ;p) szykuję się na jakiegoś używanego 20d.
    Forum przeglądam sobie od paru tygodni i postanowiłem się zarejestrować i zaczać udzielać ;p

Początki nałogu

Domyślnie

Wilommen,

Ryszard Ochódzki - Polska !

Fotografia interesuje sie od ponad roku. Na forum trafiłem całkiem nie dawno

A ze focenie jest bardzo wciagajace postaram sie miec swoje drobne 0,03 PLN wkładu w to forum.

Pozdrawim

avensis15
    Guest

Domyślnie

Witam,
    Jestem nowym uzytkownikiem forum,ktory ma wiecej pytan niz odpowiedzi,wiecej watpliwosci niz pewnosci i byc moze wiecej checi niz umiejetnosci,ale...wszystko przede mna :-)

Tak wiec witam i mam nadzieje na "owocna" wspolprace"

:-)

Początki nałogu
    Miasto
    Pomorze Środkowe

Domyślnie

Cześć ;-)
    pozdrawiam

Domyślnie

Witam,

po burzliwej przeszłości z różnymi systemami (począwszy od Zenita, poprzez różnej maści idioten kamera a kończąc na lustrze Oly'ego) zdecydowałem się przesiąść na jedyny właściwy system. I w tym miejscu chciałbym podziękować Wam - użytkownikom CB, bo to dzięki Waszym opiniom, po paru miesiącach przeczesywania tego forum (często do późnych godzin porannych) zdecydowałem się na tą zmianę.

Fotografią zajmuję się od kiedy tylko pamiętam, natomiast bardziej świadome "focenie" rozpocząłem jakieś 2 lata temu, kiedy to dostałem propozycję robienia zdjęć dla pewnego portalu. W chwili obecnej, drogą awansu i obowiązujących od niedawna w kaczkolandii przepisów zostałem mianowany "naczelnym" w tym samym serwisie, co nie zmienia faktu, że większość wolnego od pracy za biurkiem czasu poświęcam na foto.

Pozdrawiam,
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Bywalec Awatar illy
    Miasto
    Tripcity

Domyślnie

witam wszystkich

kompüaktowalem przez chwile, po roku kupilem 30D plus 50mm
    mam nadzieje ze wyjdzie to mi na dobrze hehehe

pozdrawiam forumowiczow
    30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji

Ranyjulek
    Guest

Domyślnie

Niech bedzie pochwalony...
    To tak w kwestii formalnej. Natomiast w nieformalnej, to mam nadzieję dużo wiadomości stąd wynieść, hehehe. Tylko sie spiszcie! Chce być miszczem świata w te klocki! hehehe.
    Ostatnio edytowane przez Ranyjulek ; 30-09-2007 o 12:07

Coś już napisał Awatar rsuhy
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

hej jestem nowym użytkownikiem canona
    i mam nadzieje że duzo sie dowiem o nim od was+
    pozdrawiam :cool:

Strona 58 z 183 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów