Witam wszystkich :]
Stało się, zostałem użytkownikiem Canona, myślę, że źle byłoby nie zarejestrować się na forum bo treści tutaj zawarte już mi pomogły a mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej.
Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich na forum
Kurcze, aż mi głupio, że dopiero teraz…
Oczywiście gorąco wszystkich witam
i
Pozdrawiam
Artur
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Witam witamtakże stałem się "szczęśliwym" posiadaczem małego lustereczka Canona więc witam
![]()
30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8L + 24-70 f2.8L + 580EX Stofen
Witam wszystkich gorąco !![]()
Na to forum trafiłam zwyczajnie, z Googla, poszukując informacji o 70-200 f/4 L. I jakoś tak mnie wciągneło w inne tematy, że postanowiłam się zarejestrować. Może nie będę tu specjalnie aktywna, a jesli już, to głównie z pytaniamiAle dużo czytam i zamierzam dalej, bo jesteście źródłem wielu informacji - choć i często sprzecznych, ale biorę poprawkę
![]()
Co mogę dodać o sobie...? Jestem zdecydowanie amatorem, ...mooooże zaawansowanymNapewno takim chcącym rozwijać się dalej :rolleyes:, więc stara "dobra" Minoltka Z-1 zdecydowanie przestała mi już wystarczać. Nie wiem, czy nie zrobiłam zbyt dużego skoku, bo niedawno kupiłam 350D i to cudne szkiełko wyżej wspomniane. Ale mam nadzieję, że szybko dorosnę do tego sprzętu...
![]()
Ostatnio edytowane przez Manu ; 01-02-2007 o 09:30 Powód: literówka... ;-)
Witam wszystkich, od niedawna jestem (szczęśliwym) posiadaczem Canona. Jeśli chodzi o moją wiedzę to jestem amatorem fotografii
pozdrawiam
Witam wszystkich! (z lekkim opóźnieniem - sorry).
wreszcie mam 30D (poprzednio EOS 300, później wymarzony EOS 30 QD, niestety czasy się zmieniają i przeszedłem na cyfrę: A40 (pamiętacie jeszcze taki model? mimo skromnych 2M pixeli robiłem odbitki A4) do tej pory mam jeszcze G3 - super aparat, no i wreszcie ten co w podpisie.
Uwielbiam robić zdjęcia! no i co z tego, że nie umiem fotografować...:smile:
pozdrawiam
Krzysztof "krzy"
Witam wszystkich forumowiczów. Po dłuższym podczytywaniu postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Mimo dość zaawansowanego wieku jestem całkiem niezaawansowanym "fociarzem". Myślę, że z Waszą pomocą powoli robię postępy choć to subiektywne odczucie.
Pozdrawiam.
Witam. Chodzę do gimnazjum. Od dzisiaj mam to co w stopce, ale robiłam już zdjęcia cyfrowym EOS-em i jedno pokazuję jako moje najlepsze w 2006 r.
Pozdrawiam wszystkich
Wera
Ostatnio edytowane przez weratoja ; 25-01-2007 o 14:24
Witam serdecznie.
Od kilku godzin cieszę się posiadaniem EOS-a 300D, obiektywu 17-40/4L i lampy 430EX. Mimo, że wszystko z drugiej ręki, jednak cieszy jak diabli.