Strona 42 z 183 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292142 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

Coś już napisał Awatar radzio
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Witam wszystkich :]

Bolek
    Guest

Domyślnie

Stało się, zostałem użytkownikiem Canona, myślę, że źle byłoby nie zarejestrować się na forum bo treści tutaj zawarte już mi pomogły a mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej.
    Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich na forum

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie W I T A M ! ! !

Kurcze, aż mi głupio , że dopiero teraz…
    Oczywiście gorąco wszystkich witam
    i
    Pozdrawiam

Artur
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Witam witam także stałem się "szczęśliwym" posiadaczem małego lustereczka Canona więc witam
    30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8L + 24-70 f2.8L + 580EX Stofen

Manu
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich gorąco !

Na to forum trafiłam zwyczajnie, z Googla, poszukując informacji o 70-200 f/4 L. I jakoś tak mnie wciągneło w inne tematy, że postanowiłam się zarejestrować. Może nie będę tu specjalnie aktywna, a jesli już, to głównie z pytaniami Ale dużo czytam i zamierzam dalej, bo jesteście źródłem wielu informacji - choć i często sprzecznych, ale biorę poprawkę

Co mogę dodać o sobie...? Jestem zdecydowanie amatorem, ...mooooże zaawansowanym Napewno takim chcącym rozwijać się dalej :rolleyes:, więc stara "dobra" Minoltka Z-1 zdecydowanie przestała mi już wystarczać. Nie wiem, czy nie zrobiłam zbyt dużego skoku, bo niedawno kupiłam 350D i to cudne szkiełko wyżej wspomniane. Ale mam nadzieję, że szybko dorosnę do tego sprzętu...
    Ostatnio edytowane przez Manu ; 01-02-2007 o 09:30 Powód: literówka... ;-)

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Witam wszystkich, od niedawna jestem (szczęśliwym) posiadaczem Canona. Jeśli chodzi o moją wiedzę to jestem amatorem fotografii
    pozdrawiam

Bywalec Awatar krzy
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Witam wszystkich! (z lekkim opóźnieniem - sorry).
    wreszcie mam 30D (poprzednio EOS 300, później wymarzony EOS 30 QD, niestety czasy się zmieniają i przeszedłem na cyfrę: A40 (pamiętacie jeszcze taki model? mimo skromnych 2M pixeli robiłem odbitki A4) do tej pory mam jeszcze G3 - super aparat, no i wreszcie ten co w podpisie.

Uwielbiam robić zdjęcia! no i co z tego, że nie umiem fotografować...:smile:

pozdrawiam

Krzysztof "krzy"

Zaqaz
    Guest

Post Hej.

Witam wszystkich forumowiczów. Po dłuższym podczytywaniu postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Mimo dość zaawansowanego wieku jestem całkiem niezaawansowanym "fociarzem". Myślę, że z Waszą pomocą powoli robię postępy choć to subiektywne odczucie.
    Pozdrawiam.

weratoja
    Guest

Domyślnie

Witam. Chodzę do gimnazjum. Od dzisiaj mam to co w stopce, ale robiłam już zdjęcia cyfrowym EOS-em i jedno pokazuję jako moje najlepsze w 2006 r.

Pozdrawiam wszystkich

Wera
    Ostatnio edytowane przez weratoja ; 25-01-2007 o 14:24

Kuba60
    Guest

Domyślnie

Witam serdecznie.
    Od kilku godzin cieszę się posiadaniem EOS-a 300D, obiektywu 17-40/4L i lampy 430EX. Mimo, że wszystko z drugiej ręki, jednak cieszy jak diabli.

Strona 42 z 183 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292142 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów