No to i ja wszystkich witam![]()
Dopiero zaczynam przygode z lustrzankami, wiec pewnie wiecej będę korzystal z porad, niz sam ich udzielal, niemniej jednak jeśli komuś będę mógł pomóc chętnie to zrobię.
Pozdrawiam wszystkich
No to i ja wszystkich witam![]()
Dopiero zaczynam przygode z lustrzankami, wiec pewnie wiecej będę korzystal z porad, niz sam ich udzielal, niemniej jednak jeśli komuś będę mógł pomóc chętnie to zrobię.
Pozdrawiam wszystkich
hej.
ja tylko będę czytał.
Witam Szanowne Kolezenstwo!
Jako srednio-zaawansowany amator, jestem tutaj aby poglebic swoja wiedze w temacie fotofrafii.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam!
Witam wszystkich!
Kiedyś canonier (analog T90) później olympus E-1, za chwil kilka powrót trochę z konieczności (ptaki, zwierzaki, czyli brak tele u olympusa:sad: ) do canona, mam nadzieję że już na stałePozdrawiam wszystkich serdecznie.
Hmmm z tym canonem jest jak z demokracja... Pamietacie to: demokracja ma swoje wady ale jeszcze nikt nie wymyslil doskonalszego ustroju? Czy jakos tak... :-))) To samo pewno mysla o swoim sprzecie czarno-zolci :-) I... maja racje :-) A teraz pewno sie dziwicie: jak to my mamy racje i oni maja racje, toz to niemozliwe. Mleczarz Tewje w "Skrzypku na dachu" tez tak mowil: "ty masz racje i ty masz racje i on ma racje, ale zaraz, zaraz wszyscy nie moga miec racji". No i on tez mial racje... :-))) Zatem witam wszystkich i usmiecham sie do was serdecznie :-)
Witam. Jestem uczniem drugiej klasy elitarnego Pierwszego Liceum w Olsztynie. Głupio może zacząłem z fotografią- pomyślałem, że skoro EOS 500N (Co o nim sądzicie?) leży odłogiem w torbie (kupiony kilka lat temu we francji) to wypadałoby spróbować fotografować. I tak zaczęła się moja przygoda z tym pięknym hobby.
Ostatnio edytowane przez Tarzanno ; 10-09-2006 o 21:40
Dalszy ciąg rozważań nad tym słówkiem wycięty tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=14590
Witam wszystkich "malujacych swiatłem".To mój drugi dzień na Forum.Od kilku miesięcy z przyjemnością czytałem wypowiedzi i opinie teraz cichutko się dołączam.
Niech ostrość zawsze będzie z Wami.
acha
zapomniłem się przywitać
witam
fajnie
![]()
lepsze jutro było wczoraj
Witam serdecznie.
Forum czytam od dawna - ale dopiero dzis postanowielm sie ujawnic.
Moja zabwa w foto trwa od kilku/nastu lat z dluga przerwa. Bardziej swiadomie w foto bawie sie od 6 lat. Pozdrawiam wszystkich!