Oj, to zajmie Ci to trochę czasu - może braknąć na robienie zdjęć :-). Witamy.Zamieszczone przez tomcio1
Oj, to zajmie Ci to trochę czasu - może braknąć na robienie zdjęć :-). Witamy.Zamieszczone przez tomcio1
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Witamy ;]
(to tak naprawde nie jest forum tylko sekta)
Witam i ja,
jak narazie tylko A95, ale w ciagu najblizszego miesiaca prawdopodobnie 350D + kit + jakies tele, co dalej to bedzie zalezalo od rezultatow uzyskanych 350'tka
trafilem tutaj wlasnie w trakcie poszukiwac jakiegos szkla tele, pewnie na jakis czas zostane,
lubie sobie popstrykac duze i male latawce na lotnisku w edim
Witam wszystkich użytkowników forum!
Forum śledze od jakiegoś pół roku...i przyszedł czas rejestracji:-D
Kiedy zapadla decyzja o przesiadce z analoga na cyfre, właśnie to forum wpłynęło
na wybór 350-tki...mimo że wcześniej była Minolta przez kilka lat...Decyzji nie żałuję i dzięki wszystkim za pomoc w wyborze (mimo, że była to pomoc nieświadoma:-D)
30D,grip, C17-40@4, C50@1.8, C24-70@2.8, C70-200@2.8, C430EX,
Na mnie też już pora, by po miesiącach czytywania forum wreszcie się przywitać. Co niniejszym czynię![]()
40D, chiński grip, Tokina 12-24/4, Tamron 28-75/2.8, 50/1,8, 85/1.8, Speedlite 580EX,
Capture One 5, GIMP, Machinery
Witam,
Skoro jest specjalny wątek "powitalny" - witam :-)
"Bawię się" w fotografię od jakiegoś czasu (nadal nie umiem robić zdjęć ;-) )
Krótka historia mojego sprzętu:
- Zenit E,
- Pentax ME,
- Praktica Super TL,
- Pentacon Six,
- Zenit TTL (mam do dzisiaj),
- Canon 300V (mam do dzisiaj),
- Canon 300D.
Na początek chyba tyle...
M@riusz
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
WItam zgodnie z tematem
ćwierć wieku na karku
w plecaku a95 i is s2 :]
Wiatm wszystkich Forumowiczów:-)
od paru miesięcy czytam dość regularnie prawie wszystkie posty, czas się przywitać:-D
Pozdrawiam,
Tomasz
Ciekawe jakby te wszystkie posty wrzucić do książki/worda czy czegoś podobnego ciekawe ile to by miało stron ;>