witamy i standardowo przypominamy o uzupelnieniu profilu uzytkownika o wiek i lokalizacje - jesli to nie problem ;-)
witamy i standardowo przypominamy o uzupelnieniu profilu uzytkownika o wiek i lokalizacje - jesli to nie problem ;-)
Moze by to tak gdzies przykleic?Zamieszczone przez Jac
widzę tu patronat Ojca Dyrektora i jego świty nad Canon Board![]()
Również chciałbym się przywitać, podobnie jak większość "nowych" forum czytam od dość dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować jako pełnoprawny użytkownik. Pozdrawiam
Kolejna osoba dolacza do CBTrafilem tutaj przypadkiem ale od razu mi sie spodobalo.
Na poczatku przegladalem forum intensywnie ale wreszcie splodzilem jakies pierwsze posta
Tak ze witam wszystkich canonierów serdecznie:-)
Witam wszystkich szanownych użytkowników forum Canona i administratorów. Ja również ( choć jestem początkujący ) jestem miłośnikiem firmy Canon. Fotografią interesuje się od nie dawna bo od roku dopiero ale staram sie dowiadywać wielu nowych rzeczy i poszerzać moją wiedzę o dodatkowe tematy. Jestem z Krakowa i jeszcze się uczę. To chyba na tyle pozdrawiam wszystkich użwytkowników i administratorów forum. :-D
witam wszystkich!
trafilem dzis (przypadkiem), poczytalem, spodobalo sie, zostaje :-)
vinc
Witka!
Wpadłem przypadkiem i zostaję![]()
Witam wszystkich
Jestem tu zaledwie od kilku chwil, ale mam nadzieje czesto tu zaglądać.
Niedługo stanę się szcześliwym posiadaczem Canona 350D
Pozdrawiam
---------
radp
Witam właśnie przymierzam się do zakupienia Canona EOS 350 i mam zamiar dokładnie prześledzić całe forum by znalezc wszystkie odpowiedzi na moje pytania :.)
Fotoamator