Witam wszystkim na tym wspaniałym forum.
Witam wszystkim na tym wspaniałym forum.
I ja się ładnie witam. Pozdrawiam wszystkich formuowiczów. Na razie nie będę zabierał głosu i pytał - ograniczam sie do czytania.
Pozdrawiam Rysiek
No co Ty, nie zbluzgasz nikogo na dzien dobry? ;-) To ostatnio moda ;-)Zamieszczone przez rysib
I my witamy :-D
Eeeeeeeee, no co Ty Muflon. Zauważyłem (na poście rozpoczętym przez Ciebie) żeby bluzgać, trzeba dobre zdjęcia robić. A mi jakoś jeszcze nie wychodzą (skromność domeną mistrzów hehe).
Pozdrawiam Rysiek
Czesc wszystkim kolega polecil mi to forum wiec o to jestem mam nadzieje ze jakos nam sie uda wspolnie wiedze pouzupelniac pozdrawiam
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem 350D, więc wcześniej czy później musiałem tu trafić :-). Witam wszystkich i pozdrawiam.
To chyba czas, zeby sie przywitac. Forum czytam od ponad roku. Powiekszam grono mlodych CANONierow 8) Od dzisiaj jestem posiadaczem 350d, wczesniej zenit 12xp + kompakt HP.
Witam![]()
Ostatnio edytowane przez Andrus ; 13-05-2006 o 21:49
kolejny mlodzieniec do wyzwania na bitwe 15/16 latkow :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
nie mam nic przeciwko, ale to tak dopiero na wakacjach:rolleyes:Zamieszczone przez FOTOGRAF