Strona 22 z 183 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1822

Wątek: Przywitaj się na forum!

xCleaner
    Guest

Domyślnie Witam, i przedstawiam

Witam, mam imie Lubo, czytam Wasze forum i musze powiedziec, podoba mi sie. Od `97 mialem EOS 500N i po 4 latach wymienilem na EOS 5 s akcesiorkami. Dziszaj mi w domku prybil jeden PowerShot A80 s obudowka "underwater" i nowka EOS 20D s Tokinkami.

PS:I zapomialem, moja zonuska ma IXUS-a 50.(tez cichy Canon-owicz)

Tytus.kr
    Guest

Domyślnie

Witam,
    kilka dni temu stalem sie szczesliwym posiadaczem EOS 350D. Forum polecil mi znajomy. Sporo wiedzy da sie czerpac z Waszych postow.
    Pozdrawiam
    Mariusz

smigielsky.art
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich fotopasjonatow.
    Ciesze sie ze znalazlem to forum,choc mysle ze troche za pozno.ale widze ze sporo tu mozna sie nauczyc i za to Wam dziekuje.pozdrawiam wszysytkich i zycze coraz wiecej i coraz lepszej inspiracji na codzien!

ryskasz20
    Guest

Domyślnie witam,

Witam,
    Czytuję to forum już ponad rok: ciekawe opinie, dobre rady - no chociaż nie wszystkie trzeba traktować dosłownie..... Sam dużo, bardzo dużo z tego skorzystałem i nie tylko w sprawiach sprzętu. Kilka lat miałem kompakt CASIO QV3500 - bardzo sobie chwalę ten aparat jako pierwszy kontakt z fotografią i jeszcze cyfrową.. - a od roku 350D plus dodatki /kosztowne... w miarę wzrostu wymagań/ a w międzyczasie w rodzinie pojawiła się Minolta A1 - doskonały superkompakt a po nim 20D... no i nastepne kosztowne dodatki /no moze to body jest dodatkiem? cenowo napewno/
    Witam wszystkich bez względu na kolor body, markę itp .... a i jeszcze jedno: wiem ile ta zabawa kosztuje: utrzymać dwie cyfrowe lustrzanki, w dwóch rękach mając przyzwoite szkiełka... więc nie przyjmuję z tej okazji kondolencji..
    Ja uważam, że warte fotki tych groszy... tym bardziej, że drukuję tylko w A4 albo nie.

pakodegites
    Guest

Domyślnie

oszywiście wszystkich zacnych użytkowników witam i z góry proszę o wyrozumiałość.

pare dni temu do mojego max amatorskiego zestawu AE-1 z miłym szkłem canona do 210mm dołączył zaskakująco miły S2 z wiadomo czym i kusi mnie do zintensyfikowania działań. mam nadzieję że jakość zdjęć nie przejdzie w ilość

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ups ja się chyba jeszcze tutaj nie witałem*

A więc witam wszystkich starych i nowych użytkowników

Aha, też mam Canona

* lepiej późno nic wcale

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Heh, no to ja się też przywitam (ponownie ) podłuższej przerwie
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish
    :-) nie powiem, juz sie o ciebie martwilismyslmy na ircu ;-), welcome back

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish
    Przynajmniej byś się pochwalił gdzieś zabalował ?

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

No cóż, kolej na mnie.
    CanonBoard odwiedzam od dluzszego czasu, ale dopiero pare dni temu postanowiłem się zarejestrować. Jak zwykle okazało się, że user "Watson" już istnieje, więc trzeba było kombinować...
    Co do sprzętu - na początku roku przesiadłem się na 300D (dawniej robiłem na - przyzwoitym swoją drogą - kompakcie inszej firmy). Od tego czasu z wolna dokupuje osprzęt.
    Tle tytułem wstępu.

Strona 22 z 183 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów