no to i ja sie przywitam!!ja to mowia - kultóra pżede wszyckim;-)!!witajcie:grin:
no to i ja sie przywitam!!ja to mowia - kultóra pżede wszyckim;-)!!witajcie:grin:
Czesc
Marek lat 26 z WarszawyWlasnie wczoraj kupilem sobie aparacik... W ciagu dwoch dni zrobilem ponad 400 zdjec
Ale fajnie
![]()
Witam wszystkich z Canon-board!
Jestem tu nowy dlatego chciałem się przedstawić.
Nazywam się Kuba - mieszkam w Rzeszowie a studiuje w Krakowie, dlatego też większość czasu spędzam w krakowie.
Pozdrawiam wszystkich Canonierow![]()
Cześć!No proszę, jednak są tu ludzie z Podkarpacia...
![]()
Jak widać zdarzają się![]()
Cześć!
Mam na imię Marek, mieszkam w Wawce i od soboty (1.04) jestem szczęśliwym posiadaczem 350D. Sprzętem jestem zachwycony, szczególnie jakością zdjęć z lampą, jakbym nie ustawił to jest dobrze
Niestety odkryłem jednego stuck-pixela (znaczy takiego co jest zawsze w tym samym miejscu i jest biały). Jest tylko (lub aż) jeden na 8 milionów więc chyba spoko. Rozprawię się z nim pod koniec gwarancji
Pozdrawiam serdecznie,
Marek (ErnestPierwszy)![]()
witam - kliknij mnie
nie jestes sam klikadełko klikadełko
Ostatnio edytowane przez GaGacek ; 05-04-2006 o 10:38
Are you brave enough?
Czesc Marku![]()
Skoro jest jeden to chyba nie ma sie co przejmować, ale skoro masz ten aparat od kilku dni dopiero to ja osobiście na Twoim miejscu poszedlbym do sklepu, w którym go kupiles, albo odesłał i poprostu poprosił o wymiane na inny egzemplarz. Masz do tego prawo i mozesz tak robić dotąd aż nie bedziesz w pelni zadowolony
Pozdrawiam i witam nowego forumowicza![]()
Chamstwa nie zniesę... Sprzęt: różnoraki Moje folio na plfoto
*** Pamiętaj kolego forumowiczu, że po drugiej stronie też siedzi człowiek ***
Może i tak, ale nie ma pewności, że ten nowy nie będzie miał znowu hot (stuck) pikseli w innym miejscu i może kilku! PS. Kupowałem w Agito.pl - superszybki sklep.
Jak nowy-nieśmigany ma to każdy kolejny może miećOdpuszczam sobie wymiany, bo będę wymieniał a nie focił
![]()
Spoooko, na normalnych jasnych fotach ledwo widać lub nie widać. Tylko jak jest ciemne tło.
Widomo trochę wkurza po wydaniu blisko 3000 zł, ale serwisy tylko mapują a to mogę sobie sam zrobić w PhotoShopie
Pozdrówka!
Zamieszczone przez ErnestPierwszy
Nie wymieniaj. Zanies na Żytnia i jak bedziesz mily to ci od reki zamapuja (sprobuj wcisnac ze np jutro wyjezdzasz i bardzo ci zalezy miec to od reki, jak nie bedzie kolejki klientow to lykna... chyba ze czytaja to forum to ten pomysl spalony).