Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum. Na co dzień zajmuję się odzyskiwaniem danych. Fotografia to moje hobby.
Witam Wszystkich
Mam na imię Dawid, mieszkam na śląsku na co dzień pracuje ok 1300m pod ziemią jako górnik. Fotografia to moje hobby którą bawię się od dzieciństwa,od lutego zmieniłem system z Pentaxa na Canona. Czasu na moje ukochane hobby mam naprawdę bardzo mało jadąc do pracy nie ma mnie prawie 11 godz, pracuję na 4 zmiany, mam dwójkę dzieci którym muszę poświecić czas oraz masę pracy przy domu więc czas na hobby tylko w niedziele i święta.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cześć wszystkim!
Dzień dobry również,
Niby stary użytkownik (2013) ale dopiero teraz w zasadzie zacząłem przeglądać ;-)
Miłego dnia wszystkim
Wzajemnie![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
witam
jako średnio zaawansowany miłośnik fotografi postanowiłem poszukać inspiracji u innych użytkowników "Canona"
na codzień zajmuje się naprawą maszyn drukarskich (Heidelberg) więc sporo po europie szlajanki
aktualnie Belfst UK, mieszkam w OPOLU
Cześć ! Sebastian - amator fotografii motoryzacyjnej.
Witam...to ja Emil amator filmowania i montażu, cieszę się że tutaj jestempozdrawiam.