Nadmorskie powitanie dla Wszystkich Forumowiczów dołącza następny wagon do lokomotywy Canon Board
Nadmorskie powitanie dla Wszystkich Forumowiczów dołącza następny wagon do lokomotywy Canon Board
witamy:-)
aloha
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Siema !
Canona mam od przeszło 5-ciu lat. Fotki czysto amatorskie. Forum czytam od niedawna, lecz uważnie
Pozdrawiam serdecznie !
Maciey
EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II
Cześć!
Forum przeglądam od 3 miesięcy, kilka razy napisałem...
Canona mam od pół roku, przedtem były analogowe Pentaxy, cyfrówka Fuji (S5000). Robie zdjęcia w domu. Sporo na spacerach/wakacjach, staram się też robić zdjęcia na koncertach (muzyki poważnej). Staram się uczyć jak dobrze robić zdjęcia, ale to jest truuuudne.
Z powazaniem
Ser
40D + 350D+grip + EF 16-35 F2.8L + EF 24-105 F4L IS USM + EF 70-200 F4L IS USM + EF 75-300 F4-5.6 III USM + 580EX + Buffalo DirectStation Pocket + 3xLens Protector Marumi + PLC Marumi
Witam!
Choć przy innej okazji juz to zrobiłem ale skoro jest na to specjalne miejsce to jeszcze raz witam wszystkich Canonierów i tym bardziej miło mi bedzie spotkać się kiedyś na jakimś foceniu. Forum poznawałem od roku, teraz czas na zdobywanie doświadczenia.
Pozdrawiam
Jurek (stratus)
Brawo i więcej takich!Zamieszczone przez stratus
nie kazdy czyta inne miejsca ;-) a tu sie co jakis czas wpada, glupio teraz mowic witamy skoro 'nas znasz' od roku, wiec powiem siema staryZamieszczone przez stratus
![]()
Właściwie to sporo was już rozpoznaję, a niedłu i sam przestane być anonimowy i załączę jakąś foteczkę.glupio teraz mowic witamy skoro 'nas znasz' od roku
Pozdrawiam
PS
A że nigdy jeszcze nie cytowałem to w razie co z góry przepraszam.
Witojcież everybody. Od niedawna na forum i staram się czerpać z waszych doświadczeń. Mam Canona 3000N i cyfrowego kodaka z najniższej półki. Staram się zrobić ostatnio jakieś przyzwoite zdjęcie księżyca i zbieram na
350D.![]()
:-D