Cześć, witam wszystkich użytkowników - forum przeglądam doraźnie od lat, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Pracuję na c70d i c6d, głównie filmowo![]()
Cześć, witam wszystkich użytkowników - forum przeglądam doraźnie od lat, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Pracuję na c70d i c6d, głównie filmowo![]()
Witam wszystkich !![]()
Witam serdecznie wszystkich na forum, jestem w pełni amatorskim amatorem i mam nadzieję, że moja obecność tutaj pozwoli mi rozwijać zamiłowanie do fotografii. I w ogóle fajnie, że jest takie forum.
Witam wszystkich, po kilku latach postanowiłem odkurzyć sprzęt. Jestem amatorem, aktualnie moje umiejętności są na średnim poziomie, ale mam duże chęci poprawy. Ostatnio rodzi się w mojej głowie kilka projektów. Mam nadzieje że uda mi się znaleźć na forum chętnych do współpracy i będzie się od kogo uczyć. Pozdrawiam.
Witam wszystkich serdecznie!!!
Witam
To moje drugie konto.
Pierwsze zalozylem w 2007r zapomniane zaspamowane konto emailowe poszlo haslo w zapomnienie i eee panie szkoda słów...
Olympus OM10 2x Zuiko Miranda 300 mm + extender.
C.7D, C.5D, C.100D C.SX130is. 18- 55mm IS/ 50mm 1.4/ 24-105mm/ 70- 300mm, 1200 mm Maksutov, 580EX i 580 EXII
Godox DE300/ 400, Eizo CS230
Cześć wszystkim!
Forum przekopuję od dawna, zarejestrowałem się po jakichś 2 latach od kiedy zacząłem w nim grzebać; ale witam się dzisiaj.
Pstryk!
Witaj kolego, i zapraszam do aktywnego uczestnictwa na forum![]()
Mój wykładowca lubił tłumaczyć, że praca to umiejętność pokonywania wrodzonego lenistwa.
Spoglądałem zza firanki, ale w końcu wykonałem pracę i jestem zarejestrowanym użytkownikiem. Cześć, mam na imię Karol.
Jako milosnik fotografii w srednim wieku-Witam.