Po bardzo długim czasie czytania forum dopiero mam okazję się przywitać - zatem witam wszystkich![]()
Po bardzo długim czasie czytania forum dopiero mam okazję się przywitać - zatem witam wszystkich![]()
Witam wszystkich, pewnie czasem będe tu zaglądal i pisał. Na razie poczytam sobie co nieco.
Na forum w sumie już od miesiąca, ale jakoś nie było okazji się przywitać![]()
Witam po długiej przerwie (życie, ehh). Mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze i będę mogła zostać. Zmiany, widzę, na forum spore.
Witam.
To moje poczatki na tym forum. W canonie też. Do tej pory w olympusie choć całkowicie się go nie pozbyłem.
Dzieki Waszej pomocy, bo dużo wątków przeczytałem, kupiłem 50D. Badam powoli szkła co będzie najlepsze.
Pozdrawiam
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl.
pozdrawiam Wojtek
Witam, nazywam sie Piotr .canonista od kilku lat.
Cześć. Kolejny nowy to ja. Coś o sobie... Sprzęt:Zaczynałem od Zorki3, Zenit 12XP, C300. To tyle sukcesów. Później C450D, a teraz C650D+Sigma 17-70 2.8-4.5+C430EXII+Metz 54MZ-3. Soft: DPP+Gimp. Ciągle uczę się tego jak wykorzystać ten sprzęt.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkich.
Witam wszystkich foto-pasjonatów!![]()
Witam wszystkich ! Fotografią zajmuję się hobbystycznie. Właściwie od początku przygody, sprzęt to Canon. Pozdrawiam przeglądających ten wątek![]()