Cześć, jestem Mateusz i przeglądam to forum od jakiegoś czasu. Wcześniej posiadałem hybrydę Fuji S6500fd, teraz w moim posiadaniu jest C450D z kitem oraz Helios 44m-4. Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę. Pozdrawiam.
Cześć, jestem Mateusz i przeglądam to forum od jakiegoś czasu. Wcześniej posiadałem hybrydę Fuji S6500fd, teraz w moim posiadaniu jest C450D z kitem oraz Helios 44m-4. Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę. Pozdrawiam.
Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu pilnie przeglądałem forum żeby zorientować się przed zakupami... Wymieniłem mojego wysłużonego 350D na 60D i zobaczymy jak to dalej będzie... Fajnie być wśród tak zacnego grona!
Pozdrawiam!
Radek
Witam wszystkich.![]()
Witam serdecznie.
Zaczynamy....
Witam wszystkich, mam nadzieję, że będę mógł nauczyć się tego i owego na tym forum![]()
Witam Wszystkich na forum![]()
Hej!
Jestem nowa na forum i w sumie chciałabym się tutaj dowiedzieć więcej o fotografii i zaprosić was na mojego fanoage : http://facebook.com/photozm
Witam wszystkich![]()
Witam serdecznie, szanowne grono![]()
Witam serdeczie wszystkich użytkowników.
Nazywam się Tomasz Marek,pochodzę z północnej wielkopolski.Moją pasją jest wędkarstwo i właśnie między innymi dlatego tutaj trafiłłem,aby nauczyć się uwieczniać na fotografii wszystko co z wędkarstwem związane,czyli przyrodę,wędkarzy oraz jak się złowi to i ryby.. Jednak głównię fotografuję moje dzieci,niestetyz mizernymi efektami.Dlatego zamierzam czerpać z forum Canon-board.info wiedzę na temat wszystkiego co pozwoli mi osiągnąć lepsze efekty. Sprzęt jaki posiadam to EOS 300 z obiektywem 28-90, EOS 500D z lampą sigma EF-500 DG ST i obiektywem 15-55 oraz EOS 5D II z obiektywem Canon 50 1,4 i do tego lampy EX 580 II oraz EX 430.
Mam nadzieję że znajdę na forum dużo potrzebnych mi informacji jak również uzyskam odpowiedzi na (niejednokrotnie pewnie głupie) moje pytania.
Pozdrawiam
Tomasz Marek