Strona 96 z 183 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 1824

Wątek: Przywitaj się na forum!

fasolka1988
    Guest

Domyślnie

witam się również, choć wątpię żeby ktoś tu zajrzał i zobaczył te wypociny, będzie więc krótko;]
    z CB poznałem się dawno temu, kiedy zaczynałem jakieś tam małe przygody z fotografią kiedyś, niestety na kompakcie, od niedawna na lustrze dzięki nagłemu przypływowi gotówki;-D... kiedyś lubiłem makro ale po zeszłych wakacjach i pracy przy wykopie archeologicznym i robieniu 1000zdj/dzień skorupkom, kosteczkom, krzemykom, czy starym garnczkom w których ludzie sprzed paru tysięcy lat jedli zupkę trochę zbrzydło;-). Mam nadzieję, że przygoda z CB pomoże mi wrócić do zabawy z "mrówkami";] pozdrawiam serdecznie...ok było długo;-)
    Ostatnio edytowane przez fasolka1988 ; 28-05-2009 o 20:51

rokus1
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie.

Domyślnie

Witam.
    Po przesiadce z Olka E-500 na EOSa 40D stwierdzilem, ze moge zajrzec, może cos podpatrzyc, podzielic sie, pogadac czy poznac jakichs podobnie 'zboczonych' jak ja ludzi.
    Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar brute
    Miasto
    czechowice-dz

Domyślnie

Witam. nazywam sie Adrian mieszkam nieopodal pieknych beskidow
    pozdrawiam

madam
    Guest

Domyślnie

Powitanie od Gliwiczanina ślę.

Miasto
    Sudbury, GB

Domyślnie

Witam wszystkich.

Na imię mi Mariusz, pochodzę z okolic Bydgoszczy, aktualnie jednak przebywam w Wielkiej Brytanii.

Przygodę z fotografią zacząłem ponad 3 lata temu, kiedy to zakupiłem moją pierwszą lustrzankę - EOS 400D, którą z resztą użytkuję do dnia dzisiejszego. Moja ulubiona tematyka to głównie transport i motoryzacja, popełniam też trochę landszaftów ale też generalnie szukam coraz to nowych tematów do zdjęć. Można chyba powiedzieć, że ciągle rozwijam się jako fotograf jednakże fotografuję dla własnej przyjemności i nie przewiduję aby wyszło to kiedykolwiek poza granicę amatorszczyzny.

Pozdrawiam.

goldi
    Guest

Domyślnie

dobry
    Canonier od ledwo tygodnia
    tu moje wypociny z FujiFilm S5600 aktualnie mam 450D http://julekwroclaw.digart.pl/
    Fotografuję już od 4 lat

Coś już napisał Awatar Rafał K

Domyślnie

Witam wszystkich.

Mam na imię Rafał, fotografią bawię się od 2 lat (dotychczas w systemie P).

W tym czasie CB nieraz sobie poczytywałem, a ponieważ teraz wzięło mnie "na pisanie" uznałem, że grzecznie będzie się przedstawić i przywitać

Pozdrawiam.

gacos
    Guest

Domyślnie

CB czytuję z partyzanta już od kilku miesięcy, ale coś mnie dziś tknęło i postanowilem wyleżć z lasu i się przywitac więc... witam wszystkich ?:P Canonierem jestem od niecalego roku w fotografii ogolnie siedzę od 4 lat (+/-) :P

Dopiero zaczyna Awatar DanielRezmer
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

czesc jestem roman..
    Ostatnio edytowane przez DanielRezmer ; 21-06-2009 o 00:57
    ..zoom Kfanon 28-50-85mm f1.8..

Strona 96 z 183 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów