-
Dopiero zaczyna
Witam, jak mam trochę czasu to również czytam, czytam,czytam. Wiele interesujących wątków, kopalnia informacji i ciekawostek.pozdrawiam canonierów
-
witam się również, choć wątpię żeby ktoś tu zajrzał i zobaczył te wypociny, będzie więc krótko;]
z CB poznałem się dawno temu, kiedy zaczynałem jakieś tam małe przygody z fotografią
kiedyś, niestety na kompakcie, od niedawna na lustrze dzięki nagłemu przypływowi gotówki;-D... kiedyś lubiłem makro ale po zeszłych wakacjach i pracy przy wykopie archeologicznym i robieniu 1000zdj/dzień skorupkom, kosteczkom, krzemykom, czy starym garnczkom w których ludzie sprzed paru tysięcy lat jedli zupkę trochę zbrzydło;-). Mam nadzieję, że przygoda z CB pomoże mi wrócić do zabawy z "mrówkami";] pozdrawiam serdecznie...ok było długo;-)
Ostatnio edytowane przez fasolka1988 ; 28-05-2009 o 20:51
-
Witam wszystkich serdecznie.
-
Witam.
Po przesiadce z Olka E-500 na EOSa 40D stwierdzilem, ze moge zajrzec, może cos podpatrzyc, podzielic sie, pogadac czy poznac jakichs podobnie 'zboczonych' jak ja ludzi.
Pozdrawiam
-
Dopiero zaczyna
Witam. nazywam sie Adrian mieszkam nieopodal pieknych beskidow
pozdrawiam
-
Powitanie od Gliwiczanina ślę.
-
Witam wszystkich.
Na imię mi Mariusz, pochodzę z okolic Bydgoszczy, aktualnie jednak przebywam w Wielkiej Brytanii.
Przygodę z fotografią zacząłem ponad 3 lata temu, kiedy to zakupiłem moją pierwszą lustrzankę - EOS 400D, którą z resztą użytkuję do dnia dzisiejszego. Moja ulubiona tematyka to głównie transport i motoryzacja, popełniam też trochę landszaftów ale też generalnie szukam coraz to nowych tematów do zdjęć. Można chyba powiedzieć, że ciągle rozwijam się jako fotograf jednakże fotografuję dla własnej przyjemności i nie przewiduję aby wyszło to kiedykolwiek poza granicę amatorszczyzny.
Pozdrawiam.
-
-
Coś już napisał
Witam wszystkich.
Mam na imię Rafał, fotografią bawię się od 2 lat (dotychczas w systemie P).
W tym czasie CB nieraz sobie poczytywałem, a ponieważ teraz wzięło mnie "na pisanie" uznałem, że grzecznie będzie się przedstawić i przywitać
Pozdrawiam.
-
CB czytuję z partyzanta już od kilku miesięcy, ale coś mnie dziś tknęło i postanowilem wyleżć z lasu i się przywitac
więc... witam wszystkich ?:P Canonierem jestem od niecalego roku w fotografii ogolnie siedzę od 4 lat (+/-) :P
Uprawnienia umieszczania postów